napi akciók

Ügyfélszolgálat

76/506-100

0
Kosár

FŰNYÍRÓ AL-KO 4.65SP-B CLASSIC B&S450-1,8KW-65L-ÖNJ-3ÉV-46CM

Cikkszám: 6010000041
Ingyen visszük
94 900Ft
Ez az AL-KO benzinmotoros fűnyíró vágószélessége és motorteljesítménye alapján közepes-nagyobb méretű (1400m2)-es kertek gyepfelületének ápolására alkalmas. Classic sorozat, ami az alacsony árfekvés mellett a stabil működést helyezi előtérbe, némileg csökkentve a felszereltséget.

Hátsókerék hajtás 1-fokozat. Az AL-KO önjáró fűnyírók hátó kerék hajtásúak, ez a változat fix sebességű, kb 3,5 km/h. Ez a legkényelmesebb tempó a legtöbb ember számára.

Kettő az egyben funkció:

Fűnyírás, hagyományos módon fűgyűjtő nélkül, ekkor a fűnyíró hátrafelé egy csíkba rendezi a levágott füvet.
Fűgyűjtés, a fűnyíró a fűgyűjtőbe gyűjti a levágott füvet.

Az AL-KO Classic 4.65 SP-B Plus önjáró benzines fűnyíró AL-KO acéllemezházzal szerelt a tartós működtetésért. A korróziógátlás érdekében a fűnyíró háza porszórt, ami tartósabb bevonatot képez a festésnél. Mivel fűnyírás közben az összevágott fűből csersav rakódik a fűnyíró alkatrészeire, a használat utáni alapos tisztítással növelhető a fűnyíróház élettartama.

Dupla golyóscsapágyazással ellátott gyepkímélő XL kerekek –hosszú élettartam, könnyű haladás. Ha a fűnyíró kerekeit a külső és belső oldalukon is csapágyazzák, azzal megnő a fűnyírókerék terhelhetősége, valamint sokkal stabilabbá válik a fűnyíró menet közbeni iránytartása. A széles fűnyírókerekek nem tapossák le a füvet, nem marad csík utánuk, a bordázott gumifelület pedig jobb tapadást eredményez. Ennek az önjáró fűnyírók esetén van igazán jelentősége, de a hagyományos modellek esetén is fontos, hogy guruljon a fűnyírókerék és ne csússzon.

Briggs S450E OHV, 125 cm3, 1.8 kW/2900 rpm
Fűnyíró vágószélesség: 46 cm
Fűgyűjtő űrtartalom: 65 liter, merev műanyag.
Fűnyírás magasságállítás: központi, 7 fokozatú
Fűnyírás vágásmagasság: 30-80 mm
Fűnyírókerekek: golyóscsapágyazott, elöl 200 mm, hátul 220 mm
Fűnyíró hajtás: 1 fokozatú önjáró, kb 3,5 km/h
Tolókar magasság állítás: 2 fokozatban
Fűnyíróház anyaga: porszórt acéllemez.
Garanciaidő: 1 év, internetes regisztrációval 3 év, a Briggs motorra 1 év
Súly: 31 kg,

Hasonló termékek