napi akciók

Ügyfélszolgálat

76/506-100

0
Kosár

FŰNYÍRÓ GARDENA SUHANÓ KÉZI 380 4023-20 901057901

Cikkszám: 6020000079
Nincs raktáron
Utolsó ismert ár:
21 990Ft
Jelenleg nincs készleten. Vásárlási szándékáról értesítsen, felvesszük a kapcsolatot a gyártóval/forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!

A környezetbarát GARDENA 380 suhanó fűnyíró elektromos energia nélkül működik. Az alapelv egyszerű: miközben tolja, a késhenger és az alsó kés egymás érintése nélkül mozog. Mintha csak ollót használna: a fűnyíró felemeli a fűszálat, majd elvágja azt. Mivel a késhenger és az alsó kés nem érnek egymáshoz, a fűnyíró könnyen tolható, a munka kellemes és csaknem zajmentes. A nemesacélból készült edzett, tapadásmentes késhenger és a csiszolt alsókés tiszta, pontos vágást biztosít. A speciális bordázatú, nagy kerekek jóvoltából egyszerűbb a fűnyíró irányítása, és jobb a tapadás a füvön. A kívánt vágási magasság könnyen beállítható egy állítógomb és egy jól olvasható skála segítségével. A helytakarékos tárolás és az egyszerű szállítás érdekében a tolókengyel visszahajtható.

Vágási szélesség: 38 cm
Vágási magasság, min-max: 12 - 42 mm
Maximális munkaterület: 200 m2 +/-20%
Súly: 8,1 kg

Kényelmes munka
Az érintésmentes vágási technikának köszönhetően - a késhenger és az alsó kés nem érnek egymáshoz - a suhanó fűnyíró használata különösen kis zajjal jár. A készülék könnyen és kényelmesen tolható.

Egyszerű, fokozatmentes vágásimagasság-állítás
A vágási magasság egyszerűen és fokozatmentesen állítható, és a kétoldalas skáláról könnyen leolvasható.

Hasonló termékek