Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

3D séta az üzleteinkben

3D séta az üzleteinkben Az internetes vásárlás mindig is azt az ígéretet hordozta magában, hogy kényelmesen, a saját otthonod kényelméből böngészhetsz és vásárolhatsz. Azonban most eljött az idő, amikor ezt az élményt egy teljesen új dimenzióba helyezzük. Sokan még mindig nem bíznak az internetes vásárlásokban, idegenkednek tőle, mert korábban ők maguk, vagy egy ismerősük kellemetlen tapasztalattal rendelkezik egy-egy hamis, nem megbízható online üzletben történt után. Az Agroker már 15 év megbízhatósággal áll ügyfelei rendelkezésére és ezt a bizalmat most szeretnénk tovább fokozni azok irányába is, akik még nem tudtak ellátogatni kecskeméti üzletünkbe.

Most szeretnénk üdvözölni Önt üzleteinken az új 3D-s, körbejárható internetes térképünkkel, ami áruházainkat a virtuális térbe varázsolja az Ön számára, és lehetővé teszi, hogy mintha valóban itt lenne, teljes mértékben felfedezheti üzleteinket anélkül, hogy elhagyná otthona kényelmét.


Korlátlan felfedezés otthonról

A 3D, körbejárható internetes térképünk olyan, mint egy interaktív varázslat. Ahogy rákattint az oldalra, az áruház valósághű mása tárul fel Ön előtt. Sétálj végig a sorok között, böngészd a polcokat, és találd meg azokat a termékeket, amelyek érdekelhetnek. Minden lépésnél a valóságos élmény közelében vagy, mintha tényleg az üzletben lenne.


Egy kattintás, több ezer termék

De a 3D, körbejárható térképünk előnyei itt még nem érnek véget! Nem csak az üzletet fedezheti fel a kényelmes otthonából, de számos terméket is megtekinthet közvetlenül a polcokon. És itt jön a varázslat: ha megtalál valamit, ami megragadja az érdeklődését, csak egyetlen kattintással átviheti magát az adott termék oldalára a webshopunkon több, mint üzletenként 15-30 termék esetén. Ha megtetszett valami és megvenné, akkor csak annyi a dolga, hogy az agroker.hu oldalra kattintva megkeresi a terméket és a kosarába helyezi.

 

Minden előnye a valós vásárlásnak, anélkül, hogy elhagynád otthonod

Miért vesződne a hosszú sorokkal és a zsúfolt üzletekkel, amikor minden, amire szüksége van, most egy kattintásnyira van Öntől? Az új 3D, körbejárható internetes térképünk kényelmet és választékos vásárlási élményt nyújt az Ön számára, mindezt otthona kényelméből. Ráadásul garantáljuk, hogy minden termékünk gyorsan és biztonságosan elérhető, így az élményt semmi sem ronthatja el.
 

Ráadásul nem is csak egy üzletünkben járhat körül a mai naptól!

Hiszen egyből 3 üzletünkben is végig sétálhat mostantól, mintha valóban kecskeméti üzleteinkben járna. Így megtekintheti szaküzletünket és bemutatótermünket. Amennyiben először az interneten nézelődött és szeretné összeszerelve megtekinteni a kiválasztott gépet, könnyen lehet, hogy megtalálja a polcainkon a keresett terméket, így nem kell a képzeletére bíznia, mit is rendel majd. Továbbá megtekintheti legújabb üzletünk belsejét, a Zöldkéz by agroker munkavédelmi ruházati és lábbeliket értékesítő üzletet.


Ne hagyja ki az új dimenziót a vásárlásban! Jöjjön, és fedezd fel áruházunk új 3D, körbejárható internetes térképét még ma! A kényelem, a választék és az élmény mostantól egy helyen vár Önre.

 

Kiváncsivá tettük?

Akkor jöjjenek a linkek, kattintson az alábbiak valamelyikére:

Agroker Áruház

Hecht és Husqvarna szaküzlet és bemutatóterem

Zöldkéz by Agroker – Munkavédelmi szaküzlet