napi akciók

Ügyfélszolgálat

+36-76/-506-100

0
Kosár

Fűnyíró traktorban gondolkozik? Vigyázat!

Íme 4 lényeges szempont,
amit feltétlen figyelembe kell vennie fűnyíró traktor vásárlás előtt:

Vigyázat!  
Íme 4 lényeges szempont,
amit feltétlen figyelembe kell vennie vásárlás előtt:

 

1. Hány évre tervez? 

Ugye, ha ilyen befektetésben gondolkozunk, akkor minimum 15 évre tervezzünk a traktorral, de akár 20 évre is. Akár egy jármű esetében, itt is fontos, hogy a fűnyíró traktorunk 15-20 év múlva is üzemeljen. 

 

Sajnos a hazai piacot itt is elözönlötték a silány minőségű, olcsó termékek, amik gyakran megtévesztik a gyanútlan vásárlót, hiszen ki ne akarna olcsóbban hozzájutni egy ilyen praktikus készülékhez.  

 

Gondoljunk bele, hogy 2-300.000ft-ért már kaphatunk fűnyíró traktort, de ugyanúgy mint más termékek esetében, ha vackot veszünk, akkor ne csodálkozzunk, ha 3 év után vihetjük szervízbe. 

 

Ha csak kicsit többet szánunk rá, hosszabb távon jobban megtérül, hiszen nem kell annyit szervizelnünk, sem lecserélnünk, mert 3 év alatt tönkrement - pedig még túl sem hajtottuk a járgányt. 

 

Szóval ne a minőségen spóroljunk, mert hosszabb távon csak ráfizetünk, ha szeretné még évek multán is használni, akkor már a legelején fektessen bele többet. Megéri!

 

2. Nézzük meg a Garanciát!
Minden gyártónak legalább 12 hónap garanciát kell vállalnia, de amennyiben lehetőségünk van rá, ne elégedjünk meg ennyivel. Olyat fűnyíró traktort válasszunk, amire a gyártó, vagy forgalmazó legalább 2 év garanciát vállal. Fontos azonban figyelembe venni, hogy mire is vonatkozik a Garancia, ezért a feltételeket figyelmesen olvassa el, hiszen lényeges, hogy a leírtak szerint, rendeltetésszerűen használjuk fűnyíró traktorunkat, csak így érvényesíthetjük a jótállást.

 

3. Milyen márkában gondolkozzak?
Ez szokott lenni az egyik legnehezebb kérdés, ugyanis mindenki másra esküszik.
Ami biztos, hogy minden márkának megvannak az előnyei és hátrányai is. Nem szeretnék állást foglalni a márka kérdésében, de egy biztos, ha úgynevezett, ”No Name” kategóriában gondolkozik, mert az kedvezőbb, akkor vissza is ugorhatunk az első pontra. Nem érdemes árazás alapján döntést hoznunk.

 

A legmegbízhatóbb márkák között van a HUSQVARNA, MCCULLOCH, vagy Ferris.


4. Milyen traktort vegyek?
Ez több mindentől is függhet, például: milyen terepen szeretné használni? Ha sík terepen, akkor olyan traktort vegyen, amiben szóró olajzású motor van, ha dombos területen szeretné használni, akkor nyomó olajozással kialakított motor szükséges. Ha van rá lehetősége, akkor  kéthengeres motorral rendelkező traktort válasszon, mivel azok közül már szinte mind nyomóolajzással készülnek, így alkalmasak a meredek területeken való használatra is. 

 

Mire akarja még használni?
Csak fűnyírásra, vagy szeretné más célra is használni (gondolok itt a hótolásra vagy levél gyűjtésre, vontatásra) Olyanban is gondolkodhat, amihez lehet tartozékokat vásárolni, vagy azzal együtt megvenni, hogy alkalmas legyen mind a 4 évszakhoz köthető munkák elvégzésére is.   

 

Ne ugorjon fejest a vásárlásba! Tájékozódjon vásárlás előtt. Kérje szakértőnk segítségét az alábbi telefonszámon:


 

Tekintse meg néhány termékünket

 • Rendelésre (3-5munkanap)

  FŰNYÍRÓTRAKTOR GYŰJTŐS SOLO BY AL-KO T22-103.9 HD-A V2

  Cikkszám: 6030000225
  Rendelésre (3-5munkanap)
  Utolsó ismert ár:
  799 900Ft
 • Rendelésre (3-5munkanap)

  FŰNYÍRÓTRAKTOR GYÜJTŐS SOLO BY AL-KO T13-93.7 HD COMFORT

  Cikkszám: 6030000094
  Rendelésre (3-5munkanap)
  Utolsó ismert ár:
  679 900Ft
 • Raktáron
  Ingyen visszük

  FŰNYÍRÓTRAKTOR GYŰJTŐS HUSQVARNA TC 142T

  Cikkszám: 6030000012
  Raktáron
  990 000Ft
 • -10%
  Raktáron
  Ingyen visszük

  FŰNYÍRÓTRAKTOR GYŰJTŐS HUSQVARNA TC 138

  Cikkszám: 6030000011
  Raktáron
  749 900Ft
 • Írjon nekünk!

  Biztonsági kód
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk