Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
48.700 Ft
Menny.:DARAB

Ágvágó Olló Felco 221-90

Ár:
48.700 Ft
Menny.:DARAB
Elérhetőség: Raktáron, szállítás azonnal
Cikkszám: 9120000266
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 28.
ÁGVÁGÓ OLLÓ FELCO 221-90

Leírás

A FELCO 221 ágvágó a magasban végzett munkákhoz alkalmazkodik. A FELCO leghosszabb nyeleivel szerelve sok esetben megtakarítja a létra használatát és elérhető vele a terjedelmes korona belső része is. A vágófej különlegesen erős, a penge élezhető és az ágvágó minden darabja cserélhető, ezért nagyon-nagyon hosszú ideig szolgálja tulajdonosát.
Ez az ágvágó a FELCO új, három különböző nyélhosszal (70, 80 vagy 90 cm) kapható sorozatának legnagyobb tagja, amely mellett még a sorozatbéli testvérei is eltörpülnek. A föld színén dolgozva magasabb emberek számára, vagy a fej fölött dolgozva nagyon magasra nyúláshoz ajánlott.

Az új FELCO 221-es ágvágó sorozat tagjai, amelyek 70/80/90 cm-es méretben kaphatók, kiváló szolgálatot tesznek gyümölcsösökben, terep- vagy parkrendezésnél, ahol a munkavégzés nagy távolságból, jóval fejmagasság felett történik.

A FELCO  221-es ágvágón szinte mindent újratervezett a svájci FELCO mérnöki csapata. Ha lehet, akkor még precízebb lett a penge vágásbeállítása. A markolata szuper kényelmes fogású, tapadós, meleg tapintású. Ugyanakkor az egész olló olyan erős anyagokból készül, hogy szinte elpusztíthatatlan. Az ívelt vágófej pedig megtámasztja a befogott ágat és addig nem engedi, ameddig át nem vágja (azaz nem csúszik ki belőle, amire már ráharapott).

Kiemelt tulajdonságok: 
Ívelt penge a tiszta és erőteljes vágásért
Kiváló minőségű edzett acél penge, 45 mm vágásátmérő, bypass rendszer
Tartósabb vágóél
Kevesebb élezést igényel a vágóél a FELCO innovációjának köszönhetően
Ergonomikus, könnyű és robusztus fogantyúk, ftalát- és csúszásmentes bevonattal
Gumi vibrációs csillapítás

Méretek:
Hossz: 900 mm
Súly: 1340 g
Vágási átmérő: 45 mm

Youtube videók

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.