AL-KO traktor, az igazi prémium érzés!

AL-KO traktor, az igazi prémium érzés!
Egy AL-KO fűnyíró traktorral egy egészen különleges gyepápolási élményt  tapasztalhat meg. Hadd győzzék meg Önt ezek az erőgépek. A 4 ütemű motorral és  az akár 125 cm vágószélességgel megtalálhatja igényeinek megfelelő gépet. Amint a kormány mögé ül, érezni fogja, milyen kényelmes a fűnyírás.  Teljes mértékben támaszkodhat az AL-KO fűnyírótraktorok biztonságára és tiszta örömöt élhet át, mikor kertjében meg tesz néhány kört. Egyszerűen fordítsa el a kulcsot és lépjen a gázra. A széles abroncsok, a sportkormány, az egymás mellett elhelyezett előre-és hátrameneti pedálok erősen emlékeztetik " az autóhoz nagyon közeli" élményre.  Indítsa el a fűnyírás egy új dimenzióját az AL-KO mérnökei által tervezett és osztrák üzemünkben gyártott fűnyíró traktorokkal.

Összehasonlítva egy prémium kategóriás autóval az AL-KO fűnyíró traktorok a legmagasabb kényelmet és minőséget nyújtják. Még a legnehezebb terepen is tökéletes vezetési kényelmet biztosítanak.

Mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket – 92 cm – 125 cm vágószélességig, 1 vagy két hengerrel és a legkülönbözőbb kialakításokkal.

| Nagy teljesítményű 4-ütemű motorok

| Könnyen üríthető, nagy fűgyűjtők – akusztikus telítettségjelző hanggal

| Nagy rálepő felület és nagy hely a lábnak

| Széles kerekek – gyepkímélő haladás

| Külső töltőnyílás

| Egymás mellett elhelyezkedő előre – és hátramenet pedál

AL-KO felülős fűnyírók és fűnyíró traktorok: garantált vezetési élmény

Szálljon fel, foglaljon helyet, induljon el és élvezze a fűnyírást. A nagy rálépő felület, az állítható ülés és a könnyen elérhető kezelő elemek teszik a fűnyírást élvezetessé. Fűnyíró traktoraink minőségét többek között a különlegesen erős csavarodásmentes váz (space frame) keret garantálja, mely kiváló stabilitásról és tökéletes vezetési tulajdonságokról gondoskodik. Mindezek segítségével még nehezebb terepeken is mindig biztonságban és kényelemben érezheti magát.

Az extra széles kerekek és az 1 vagy 2 hengeres 4-ütemű motor gondoskodik a rendkívüli erőről és sebességről. Szürkületben vagy árnyékos területen kapcsolja be a xenon- fényszórókat, mely több típusnál megtalálható. Igényeinek megfelelően egyszerűen rendelje meg solo® by AL-KO fűnyíró traktorját az agroker.hu oldalon és szakemberünk beüzemelve és rajtra készen kiszállítja Önnek. A termék mellé továbbá kiváló szervízhálózatot és 3 év garanciát biztosít a gyártó.