Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Orrfűrész

Amennyiben rendelkezünk egy megfelelő fűrészlappal, az orrfűrész igen hasznos és megbízható vágóeszközzé válik. Gyors és precíz munkát tesz lehetővé, roppant egyszerűen kezelhetők és kézben tarthatók. A könnyedén cserélhető orrfűrészlap fához, fémhez és fűanyaghoz egyaránt alkalmas – ehhez azonban mindenképp minőségi gazdagép szükséges. Válogasson kedvére webáruházunk széles orrfűrész kínálatából, és találja meg az ideális készüléket munkálataihoz: tekintse meg felhozatalunkat!

Rendezés:
Cikkszám: 6220000030
24.990 Ft
Raktáron, szállítás azonnal
Cikkszám: 6220000263
22.900 Ft
Raktáron, szállítás azonnal
Cikkszám: 6220000280
22.990 Ft
Raktáron, szállítás azonnal
Cikkszám: 6220000294
17.990 Ft
Raktáron, szállítás azonnal
Cikkszám: 6220000295
25.990 Ft
Raktáron, szállítás azonnal
Cikkszám: 6220000310
20.990 Ft
Raktáron, szállítás azonnal
Cikkszám: 6220000348
11.990 Ft
Raktáron, szállítás azonnal
Cikkszám: 6220000354
8.490 Ft
Raktáron, szállítás azonnal
Cikkszám: 6220000355
19.990 Ft
Raktáron, szállítás azonnal
Cikkszám: 6220000423
103.990 Ft
Raktáron, szállítás azonnal

Orrfűrész gépek az Agroker Webshopon: miért tőlünk rendeljen?

Megbízható orrfűrész felhozatalból szemezgethet

Cégünk fokozott figyelmet fordít arra, hogy a webshopunkon található orrfűrészek mindegyike kifogástalan minőségű legyen. Ennek érdekében megbízható és nemzetközileg is elismert gyártók termékeit forgalmazzuk, úgy, mint Scheppach, Einhell vagy Al-Ko. A prémium anyagfelhasználásnak és a korszerű, precíz gyártásnak köszönhetően ezen márkák termékeire hosszútávú befektetésként lehet számítani. A magas élettartam mellett pedig mindegyik készülék pontos, gyors és biztonságos munkavégzést garantál.

Többféle fűrészt is kínálunk vásárlóink számára

Ön igény szerint válogathat elektromos vagy akkumulátoros orrfűrészek közül repertoárunkban. A munka jellegéből adódóan pedig kínálatunkból beszerezhet az orrfűrész mellett szúrófűrészt, dekopírfűrészt vagy szalagfűrészt is. Legyen szó alapkészülékről vagy professzionálisabb gépezetről, mindegyik termék esetében találhatók egyedi funkciók, amelyek még hatékonyabb munkavégzést tesznek lehetővé. Példaként említhető pl. a biztonsági zár, a forgó fogantyú vagy az állítható vezetőlap.

Villámgyors kiszállítás az ország bármely pontjára

Vásárlóinknak nem kell amiatt aggódni, hogy sokáig kell várniuk választott orrfűrész készülékére. Amennyiben Ön webshopunkból szerzi be vágóeszközét, raktáron lévő termékeinket már 2-3 munkanapon belül érkeztetjük is a megadott címre. Amint megkapta visszaigazoló e-mailünket rendeléséről, csak dőljön hátra, mi pedig szupergyorsan házhoz visszük csomagját.

Milyen munkavédelmi szabályok vonatkoznak az orrfűrész használatához?

  • Az orrfűrész használatakor mindenképp szükséges megfelelő védőöltözet – védősisak, védőszemüveg és/vagy arcvédő maszk, valamint ajánlott egy vastag kesztyű és fülvédő is.
  • Ellenőrizzük vágás előtt a fűrészlapon, hogy nem található-e rajta repedés vagy más sérülés. Ha károsodott, azonnali csere szükséges.
  • Csakis a használati utasításban szereplő munkadarab méretet vágjuk orrfűrésszel – ellenkező esetben a fűrészlap visszapattanhat, ezáltal pedig komoly sérüléseket okozhat.
  • A készüléket minden esetben biztosan és erősen tartsuk, és ügyeljünk rá, hogy az orrfűrészlap ne ütődjön semmihez.
  • A munka során fokozottan ügyeljünk a levágott anyagdarabokra, mivel azok is sérülésveszélyesek lehetnek. Ha az orrfűrészlap fémhez kell például, a keletkező forgácsok roppant forróak közvetlenül vágás után.
  • Fűrészelés után egy ideig ne nyúljunk kézzel se a munkadarabhoz, sem pedig a fűrészlaphoz, mivel nagyon forró, és komoly égési sérüléseket okozhat.

Felkeltették érdeklődésélt termékeink? További kérdései lennének a rendelésről? Lépjen velünk kapcsolatba!