Bokornyíró Husqvarna Aspire SE20-P4A szárral KIT -akku+töltő

Elérhetőség: Elérhető
Cikkszám: 6390000132
Szállítási díj: 2.750 Ft
Várható szállítás: 2024. augusztus 06.

Lágy markolatfogantyú

A Husqvarna Aspire ™ eszközök lágy markolatai a munka közben biztosítják a maximális kényelmet.

Aspire ™ felhasználóbarát digitális felület

Élvezze a teljes kontrollt és a hatékony munkavégzést a Husqvarna Aspire™ digitális felhasználói felülettel. Digitális felhasználói felület, amellyel egyszerűen, egyetlen gombnyomással be- és kikapcsolhatja a gépet. Kényelmesen, közvetlenül a kijelzőn megtekintheti a szerszám akkumulátorának állapotát, így hatékonyan tervezheti meg feladatait, és csak szükség esetén kell megállnia tölteni.

Alacsony zajszint
Az alacsony zajszint lehetővé teszi a hosszabb munkaidőt, valamint a reggeli és esték munkájának lehetőségét anélkül, hogy megzavarná a szomszédait.

94.990 Ft
Menny.:DARAB
Bokornyíró Husqvarna Aspire SE20-P4A szárral KIT -akku+töltő
94.990 Ft
Menny.:DARAB

Leírás

Az Aspire™ cserjeolló egy akkumulátoros, többfunkciós szerszám precíziós kerti feladatokhoz, mint például a fűszegélyek nyírása, bokrok és sövények formázása. Használja ki az erőteljes motort és a nagy vágási sebességet, amely lehetővé teszi a finom vágást, hogy eltávolítsa a füvet az érzékeny növekedési területekről, és szerszámok használata nélkül könnyedén cserélje ki a tartozékokat. Az akkumulátor kompatibilis a 18 V-os POWER FOR ALL ALLIANCE rendszerrel, ami optimális rugalmasságot eredményez, mivel egy akkumulátor több szerszámhoz és márkához használható. A kezelést megkönnyíti a kis tömeg és a kompakt kialakítás, amely kiváló manőverezhetőséget biztosít. Az intelligens digitális felhasználói felületnek köszönhetően egyetlen gombnyomással be- és kikapcsolhatja a motort, és könnyedén megtekintheti az akkumulátor állapotát, és ennek megfelelően tervezheti meg munkáját. A termék automatikusan kikapcsol, ha 180 másodpercig nem használják, csökkentve a sérülések kockázatát és meghosszabbítva az akkumulátor élettartamát. A teleszkópos nyéllel ellátott kiegészítő rúd akár 3 méterre is megnöveli a hatótávolságot, és ergonomikus munkapozíciót biztosít. A szükséges tárhely minimálisra csökkentése érdekében a cserjeolló kompatibilis az Aspire™ Storage megoldással, és személyre szabott horoggal érkezik a kényelmes fali tárolás érdekében.

Méretek:

Bruttó tömeg: 7470 g
Nettó tömeg: 3023 g

Motor:

Motor típusa: PMDC (2 szénkefés)

(​május közepétől elérhető)

Az Aspire gépek akkumulátorai kompatibilisek az összes Gardena P4A akkumulátoros kerti szerszámmal valamint a Bosch barkács és kerti gépeivel is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.