napi akciók

Ügyfélszolgálat

+36-76/-506-100

0
Kosár

Cégünkről

Az AGROKER ÁRUHÁZ Kecskemét egyik legnagyobb múltú mezőgazdasági üzlete, több mint húsz éves múltra tekint vissza. Rugalmasan alkalmazkodva szolgáljuk ki a kis és nagytermelőket, hobbi és díszkert tulajdonosokat a közel 500 m2 –es áruházunkból.


Meghatározó árucsoportjaink a növény védőszer, műtrágya, vetőmag, agrofólia, kerti gép, szerszám, öntözéstechnika és minden egyéb a mezőgazdaságban és kertekben és az iparban használt eszköz és anyag.


Növényvédelmi képesítéssel rendelkező kollégáink segítenek megoldani minden növény egészségügyi problémát. Kiemelkedő színvonalú növény védőszer kínálatunkból mindenre tudnak növény védőszert javasolni, felhasználási tanácsokkal együtt. Általánosan használt szántóföldi és kertészeti műtrágya kínálatunk kiskiszerelésben és zsákos kiszerelésben egyaránt megtalálható.


A fekete, natúr és fénystabil fóliák forgalmazása mellet egyre fontosabb szerep jut a speciális fóliáknak, köztük a fátyolfóliának. Rendkívül alacsony áron garantált minőségben akár 4 év garanciával kínáljuk agrofóliáinkat.


Gazdasági vetőmag és konyhakerti fajtákon túl egyre nagyobb jelentőségű a fűmagok forgalma. Kiváló import fűmagot kínálunk rendkívül jó áron egész évben. Kerti gép választékunkban minden olyan gép megtalálható mely a profi haszonkerteknek és díszkerteknek elengedhetetlen része. Jól képzett szakembereink minden gépet, eszközt bemutatnak, kipróbálnak a vásárlók igénye szerint. Az áruházunkban vásárolt gépek szervizelése telephelyünkön történik.


Gyors hitel ügyintézéssel kedvező feltételekkel megkönnyítjük a nagyobb értékű eszközök vásárlását. Kertje öntözési tervételkészítjük, kivitelezését gyorsan és szakszerűen megoldjuk, az ehhez szükséges anyagokat kedvező árban biztosítjuk. Locsoló tömlő és ipari tömlő kínálatunk minden igényt kielégít.


„Iparos Centrum” standunkon profi és barkácsgépeket , kézi szerszámokat, kőműves szerszámokat, mindig alacsony áron kínáljuk. Az aktuális akciókról Iparos Centrum kiadványunk tájékoztatja a vásárlókat.
Folyamatosan bővülő választékunkkal, évtizedes szakmai tapasztalatunkkal, garantált minőségű szolgáltatást tudunk nyújtani minden kedves vásárlónknak.

Ha felkeltettük érdeklődésüket, szeretnénk mihamarabb vásárlóink között üdvözölni!

 

Írjon nekünk!

Biztonsági kód
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk