Építőipari gépek

Napjainkban a technika rohamos gyorsasággal fejlődik, aminek köszönhetően újabb és újabb termékek jelennek meg a piacon. Ez az építőiparban sincs másképp. Kiemelten fontos, hogy a munkálatok során - legyen szó akár új építményekről, vagy már meglévők átalakításáról, kibővítéséről, közművek karbantartásáról - minden esetben a megfelelő építőipari gépet használjuk. Az Agroker webáruházban már több mint 20 éve találhatók meg prémium építőipari gépek. Termékeink nemcsak modernek, de változatosak is: széles választékban megtalálható minden, amire egy építőipari munka során szüksége lehet. Tekintse meg hatalmas kínálatunkat!

Agroker építőipari gépek: miért érdemes minket választani?

Széles választék

Az építőiparban a munkák fajtái igen sokrétűek és változatosak, amikhez elengedhetetlen a megfelelően kiválasztott célszerszám. Bármilyen munkát is szeretne elvégezni, nálunk egész biztosan megtalálja az Ön számára megfelelő eszközt. Legyen szó döngölőbékáról, lapvibrátorról, falvágóról, áramfejlesztőről, betonkeverőről vagy gödörfúróról, mi a választási lehetőségek széles skáláját biztosítjuk. A kisebb kiegészítőktől a nagyobb építőipari gépekig minden megtalálható webshopunkban, ahol több mint 100 termék közül választhat.

Kiváló minőségű építőipari gépek

Az Agrokernél legalább akkora figyelmet fordítunk a minőségre, mint a mennyiségre. Kipróbált és megbízható építőipari gépeink piacvezető márkák egész sorát kínálják, amelyek már rengetegszer bizonyították rátermettségüket a rájuk bízott feladatra.

A több évtizedes múlttal és tapasztalattal rendelkező gyártók - HECHT, HUSQVARNA, KASEI, SCHEPPAH - nagy gondot fordítanak arra, hogy strapabíró, precíz és nagy teljesítményű gépparkkal szolgálják ki vásárlóik igényét. Webáruházunkban mi is ezt az elvet valljuk, ezért büszkén ajánljuk építőipari termékeinket, amelyek hosszú ideig fogják biztosítani Önnek a minőségi munkavégzést.

Házhoz szállítás

A webáruházunkban kapható építőipari gépet az ország bármelyik pontjára elszállítjuk, ráadásul mindezt gyorsan. Önnek csak annyi a dolga, hogy megrendeli a kívánt terméket, amit 2-3 munkanapon belül már használatba is vehet.

Kiszállítási díjunk igen kedvező, egyes eszközöket pedig akár ingyen is házhoz viszünk. Ez utóbbi opciót fel is tüntetjük az adott termék mellett weblapunkon, mint ahogy azt is, hogy a kiválasztott szerszám van-e raktáron, vagy szükséges előrendelni. Ha a kézbesítéssel kapcsolatban bővebb információt szeretne, keresse fel szállítási oldalunkat.

Szervíz lehetőség építőipari gépek esetében is

Az Agroker kecskeméti telephelyén lehetőség van a megvásárolt építőipari gép szervizelésére is. Szakképzett munkatársaink készséggel javítják meg - akár gyári alkatrészekkel is – a meghibásodott termékét. A szervizelésre lehetőség van a garancia lejárta előtt és után is, hogy Ön minél tovább tudja azt használni.

Felkeltették érdeklődését építőipari gépeink? Ha bármi kérdése lenne termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen bennünket kapcsolati oldalunkon!