Talajfúró, földfúró

Egyes kinti munkák során komolyabban is meg kell művelni a talajt. Amikor egy kis átmérőjű, mély gödröt kell kialakítani ültetéshez, etetőhelynek vagy kerítésoszlopnak, sokszor már nem elég az ásó. A talajfúró, más néven gödörfúró hatalmas segítséget nyújthat ácsoknak, erdészeknek, épületasztalosoknak, amikor egy nagyobb lyukat kell vájni a földbe. Az Agroker webáruházban többféle földfúró közül is válogathat, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb készüléket. Nézzen szét termékeink között!

Talajfúró gépek az Agrokernél: miért minket válasszon? 

Prémium gödörfúró kínálat 

Webshopunk kiemelt figyelmet fordít a minőségre, ezért nemzetközileg is elismert gyártók termékeit forgalmazzuk. Hecht, Kasei, Scheppach és más megbízható márkák talajfúrói állnak az Ön rendelkezésére, hogy elvégezhesse feladatát. Amennyiben hosszú távú beruházáson gondolkodik, ne keresgéljen tovább! Több mint 20 év tapasztalattal a hátunk mögött számíthat szakértelmünkre.

Nagy teljesítményű földfúrók 

Az Agrokerben található talajfúró gépek 2-ütemű benzinmotorral rendelkeznek. Nagyfokú teljesítményüknek köszönhetően az egyszerűbb munkáktól kezdve a komolyabb építészeti alapozásokig gyorsan és profi szinten oldanak meg minden feladatot. Gépjeink markolattal vagy védőkerettel rendelkeznek, ami biztosítja Önnek a gyors és biztonságos talajfúrást. Kompakt kialakításuknak és ideális tömegüknek köszönhetően pedig a magas fordulatszám ellenére is nagyon könnyen kezelhetők.

Házhoz szállítást is vállalunk 

Miután sikerült kiválasztani a gödörfúró gépet, megrendelését házhoz visszük Önnek. Ez átlagosan 2-3 munkanap várakozási időt jelent az ország bármely pontjára. Minden termék mellett jól láthatóan fel van tüntetve, hogy azt ki tudjuk-e raktárunkból szállítani vagy szükséges előrendelni. Folyamatos akciókkal is igyekszünk kedveskedni ügyfeleinknek, hogy gödörfúrás mellett egyéb munkákhoz szükséges berendezésekhez is kedvezményes áron juthassanak hozzá.

Szervizeljük talajfúróját 

Az Agroker kecskeméti telephelyén szolgáltatásai között vállalja benzines készülékek szervizelését is. Legyen szó talajfúróról, fűnyíróról, kapálógépről vagy láncfűrészről, szakképzett munkatársaink gond nélkül megjavítják esetlegesen meghibásodott terméket. Eszközét garanciálisan és azon túli időben is hozhatja hozzánk, mi korrekt áron megjavítjuk. Mivel csapatunk kizárólag gyári alkatrészekkel dolgozik, így nyugodtan ránk bízhatja benzines mezőgazdasági vagy kerti gépének szervizelését.

Minden eszköz egy helyen 

Online webshopunkban Ön a talajfúró gépek mellett még több száz termék közül tud válogatni. Folyamatosan bővülő választékunknak köszönhetően a hobbikertésztől a profi ezermesterig mindenki megtalálja a számára szükséges berendezést. Legyen az kerti gép, szerszám, barkácsgép, építőipari gép vagy öntözés- és fűtéstechnikai eszköz, az Agrokernél mindent beszerezhet egy helyen könnyedén.

Felkeltették érdeklődését talajfúró gépjeink? Esetleg további kérdései vannak? Kollégáink készséggel segítenek Önnek: lépjen velük kapcsolatba!