Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
16.900 Ft
Menny.:DARAB

Fűrész Ágvágó Silky Pocketboy 170-8 Curve

Ár:
16.900 Ft
Menny.:DARAB
Elérhetőség: Elérhető
Cikkszám: 9110000256
Szállítási díj: 2.750 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.
FŰRÉSZ ÁGVÁGÓ SILKY POCKETBOY 170-8 CURVE

Leírás

A Pocketboy görbe ívelt fűrészlapja a fűrésznek a váll fölé történő vágásához és a fűrész vágásához való fűrészeléséhez alkalmas. 

A Pocketboy egy nagyon praktikus fűrész minden típusú használatra. Két hosszban (130 és 170 mm) és 4 színben kapható: piros (8 fog 30 mm-enként), fekete (10 fog 30 mm-enként), kék (20 fog 30 mm-enként) és lila (26 fog 30 mm-enként).

Műszaki adatok:
Hiteles Premium japán acél
A penge hossza: 170 mm
Fogak: 8 fog 30 mm-enként
Kinyitott méretek : 375 x 65 x 25 mm
Hajtogatott méret  : 210 x 60 x 25 mm
Súly: 220 g
Kerf: 1,2 mm
Sugár: 325

A pengét tisztán kell tartani, hogy megőrizze hatékonyságát. A gyanta olívaolajban oldódik, ami hatékony és környezetbarát módja a penge fenntartásának.

A Silky fűrész mögötti technológia:
A Silky közel 100 éves tapasztalattal rendelkezik a kézi fűrészek gyártásában, mindig a legnagyobb odaadással és a legújabb technikákkal fejlesztette a technológiát. Az alkalmazott különleges ötvözetek, a fémmegmunkálási tudás és a különböző típusú fogak konfigurációjának műszaki szempontjai egyedülálló minőséget képviselnek.

Egyedi pengék:
A Silky fűrészlapjai kiváló minőségű SK-4 szénacélból készülnek, és lézerrel vannak kivágva. A pengék páratlan minőségűek: nagyon kemények és tartósak, de rugalmasak maradnak a fém puha magjának köszönhetően.

Kemény és kopásálló:
A fém kémiai összetétele az egyedi fűtési és hűtési eljárással együtt határozza meg a fém nagy keménységét. A magas széntartalom magas kopásállóságot eredményez, így az élesség nagyon hosszú ideig megmarad.

Lágy és rugalmas:
A fűrészfogak oly módon történő kovácsolásával a fűrészfog magja puha fémből áll, amellyel a fűrész rugalmas marad, és könnyedén vágja a fát.

Továbbá számos modell, mint például a Sugoi, Hayate és a Tsurugi, olyan ötvözött acélból készül, ami a fűrészlapot erősebbé, korrózióállóvá teszi, és jobban fel van szerelve a hőmérséklet változások ellen. Minden fűrészlap cserélhető, és a cseréje egyszerű.

Youtube videók