Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fűnyíró

A fűnyírás nem tartozik a legkedveltebb kerti tevékenységek közé, ám attól még el kell végezni. Egy megbízható fűnyíró nagyban megkönnyítheti mindenki dolgát, legyen szó hobbikertészről, vagy hivatásos szakemberről. Sok tényezőtől függhet, hogy milyen típusú gép válik be, de mindegyik fűnyíró esetében fontos a kiemelkedő minőség. Az Agroker Online Gazdabolt prémium fűnyírókínálatában mindenki megtalálhatja a kert adottságainak ideális berendezést: tekintse meg termékeinket!

Fűnyíró az Agroker Webáruház termékei között: miért érdemes minket választani?

Minőségi fűnyíró kínálat 

Egy kerti gépezet megvásárlása hosszútávú befektetés, ezért a legjobb gyártók fűnyíróit biztosítjuk a választáshoz. Hecht, Husqvarna, Al-Ko, Riwall, Scheppach és hasonló nemzetközileg elismert márkák termékei közül válogathat oldalunkon, amelyek biztosan nem hagyják cserben a tavaszi-őszi szezonban.

Benzines fűnyíróknál ráadásul lehetőség van szakszervizre egyes gyártók esetében, ilyenkor a javítást gyorsan, korrekt áron elvégzik képzett szakembereink. Vállaljuk a benzinmotoros típusnál a márkákhoz tartozó alkatrészek beszerzését, valamint a szervizelést garanciális, és azon túli időben is.

Hatalmas árufelhozatal számtalan kivitelben 

Az Agroker büszke óriási fűnyíró kínálatára: termékeink eredményesen képesek segíteni a kis-és nagytermelőket, illetve a kerttulajdonosokat egyaránt. Száznál is több típus áll rendelkezésre a körültekintő választáshoz, hogy Ön a lehető legideálisabb fűnyíró mellett tehesse le a voksát. Elektromos, benzinmotoros, akkumulátoros, kézi és még robotfűnyírót is kínálunk, hogy mindenki igényét ki tudjuk szolgálni.

Folyamatos akciók az Agroker Webshopban 

Mindenképp érdemes böngészni weboldalunkon, miután több mint 100 kedvezményes árú termékkel is találkozhatnak látogatóink. Akciós sövénynyírók, fűkaszák, porszívók, lombfúvók és számos egyéb kellék széles kínálata áll rendelkezésre, amelyekkel több ezer forintot is meg lehet spórolni.

Milyen típusú fűnyírót válasszon?

Benzinmotoros: a benzines fűnyírók egyik előnye, hogy nem szükséges elektromos áram vagy vezeték a működtetéséhez. Egy robbanómotoros készülékkel gyorsan, nagy területen tudjuk lenyírni a füvet, köszönhetően az erőteljes hajtóerőnek és forgatónyomatéknak. Inkább alacsony szintkülönbséggel rendelkező telkeken ajánljuk, mivel egy meredekebb emelkedő esetén kihagyhat a motor.

Elektromos: az elektromos fűnyírók nagy előnye, hogy működése nagyon csendes, így egy ilyen készülékkel biztosan nem zavarjuk majd a szomszédokat. Másik pozitívumuk, hogy a benzinmotorossal ellentétben az elektromos változatok remekül veszik a nagyobb emelkedőket is. Üzemelésükhöz rá kell kötni őket a hálózatra, így értelemszerűen a kábel miatt korlátozottabb a mozgásterük.

Akkumulátoros: az akkus fűnyírók ötvözik a benzines és az elektromos gépezetek előnyeit. Működésük halk, és nincs kábel, ami korlátozna a munkában, emellett nagy szintkülönbségű telkeken is remekül alkalmazhatóak. Kisebb és közepes méretű kertekbe remek választás, segítségével gyorsan és egyszerűen végezhetünk a feladattal. Ráadásul ugyanolyan környezetkímélők, mint az elektromos fűnyírók.

További kérdései lennének termékeinkkel vagy szolgáltatásainkat illetően? Szívesen segítünk Önnek: vegye fel velünk a kapcsolatot!