Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kézi fűnyíró

A kézi fűnyíró a legegyszerűbb és leggazdaságosabb módja kertünk gyepének karbantartására. A kisebb területek, előkertek és díszkertek füvét gyorsan és precízen képes lenyírni, kialakításának köszönhetően pedig bárki könnyen tudja használni. Az Agroker Webshop minőségi kézi fűnyíróival a pázsit gondozása még sosem volt ilyen egyszerű: tekintse meg kínálatunkat!

Rendezés:
Cikkszám: 6020000048
49.990 Ft
Raktáron, szállítás azonnal
Cikkszám: 6420000005
22.490 Ft
Raktáron, szállítás azonnal

Kézi fűnyíró az Agroker Webáruházban: miért minket válasszon? 

Minőségi kézi fűnyíró kínálat 

Webshopunkban számos kézi hajtású fűnyíró közül lehet válogatni. Hecht kézi fűnyíróink strapabíró, masszív fémből készültek, ennek ellenére kis súllyal rendelkeznek, így könnyű a használatuk. Tökéletesen stabilak, amelynek köszönhetően a kevésbé jó erőben lévő személyek is gond nélkül lenyírhatják velük a pázsitot.

Kompakt kialakítású fűnyírók 

Az Agroker Webshopban megtalálható suhanó mechanikus fűnyírókat nagyméretű kerekekkel látták el, így még hatékonyabb lehet a gyepnyesés. Problémamentes és egyenletes haladást tesznek lehetővé, ráadásul egyes gépeken áttételt is lehet váltani, amivel még inkább leegyszerűsödik a munkavégzés. A nagyméretű tartályoknak hála pedig nem kell egyfolytában ürítgetni a nyesedéket a fűnyírás során.

Javított konstrukciójú vágószerkezettel és nagy vágószélességgel rendelkeznek, hogy Ön a lehető leggyorsabban végezhessen egy kisebb kerti munkával. Amennyiben azonban nagyobb területen kell lenyírni a füvet, arra is kínálunk megoldást: ilyenkor érdemes benzines fűnyírót, akkumulátoros fűnyírót vagy elektromos fűnyírót választani.

Gyors kiszállítás az ország egész területére 

Webshopunk tisztában van azzal, hogy senki sem szeret sokat várni, hogy kerti gépe megérkezzen otthonába. Ezért a rendelés leadását követő 2-3 napon belül mi házhoz visszük kézi fűnyíróját. Egyes típusoknál ráadásul eltekintünk a szállítási díjtól is, így Ön ingyen veheti majd át mechanikus fűnyíróját.

Miért előnyös a kézi fűnyíró? 

Remek ár-érték arány: a mechanikus fűnyíró egyik legnagyobb előnye, hogy olcsóbbak a nem emberi erővel működő gépekhez képest. Gazdaságossága mellett azonban ugyanolyan hosszú élettartammal rendelkezik, mint drágább társai.

Gyakorlatilag semmilyen karbantartást nem igényel: a kézi, vagy suhanó fűnyíró praktikus és egyszerű kialakítású, ráadásul a karbantartási igénye gyakorlatilag nulla.

Könnyen kezelhető: a kézi tologatós fűnyíró a legkisebb gép a kategóriájában. Minimális fizikai erőnlétre szükség van ugyan a kezeléséhez, de a kisebb városi kertekrt minden erőfeszítés nélkül, könnyedén kezelve lehet rendben tartani használatukkal.

Nincsenek járulékos kiadások: Abból kifolyólag, hogy a kézi fűnyíróban nincs motor, így nincs szükség működtetéséhez sem áramra, sem üzemanyagra. Nem kell majd a benzineskannáért rohangálnunk, vagy kerülgetni a vezetéket a fűnyírás során.

További kérdései lennének termékeinket vagy szolgáltatásainkat illetően? Kollégáink készséggel segítenek Önnek: vegye fel velük a kapcsolatot!