Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Legújabb márkánk: Villager

Legújabb márkánk: Villager Örömmel mutatjuk be a legújabb általunk forgalmazott márkát: A Villagert. Ha még nem ismered a márkát, akkor összegyűjtöttük neked, hogy mit is érdemes tudni róluk.

A Villager® márka bemutatása:

A céget 2005-ben alapították, azóta a Villager a Balkán egyik vezető márkájává nőtte ki magát a kerti és elektromos szerszámok terén. Az erőfeszítéseink továbbra is arra öszpontosulnak, hogy Délkelet-Európa egyik vezető cégévé váljunk e téren. A Villager hivatalos székhelye Szlovéniában (EU tagország) található. A céget erdetileg Szerbiában alapították. A látványos formatervezés, az innováció, a különböző anyagok, a magas minőségi színvonal és a társadalmi felelősségvállalás kombinációja, a precíz tervezéssel és a versenyképes árakkal együtt a mi fő teljesítményünk és előnyünk, amely a vetélytársainktól különbözővé tesz bennünket.


Hogyan mutatja be a cég magát?

A mi küldetésünk – Megvalósítani a széles körben használatos kerti és elektromos szerszámok “legjobb értékét a befektetett pénzért”.

A mi elképzelésünk – A Villager arra törekszik, hogy az elkövetkező néhány évben Kelet-Európa egyik vezető cégévé váljon a szerszámok terén, valamint a hobbisták, a mesterek és a gazdák első számú választása. Ahol a minőség és az ár előnyt jelentenek, ott megtalálnak majd bennünket. A célunk, hogy minőséges és könnyen elérhető termékeket kínálva könnyebbé és gazdagabbá tegyük az emberek életét.

Villager® és a számok:

Foglalkoztatottak:
Jelenleg összesen 117 foglalkoztatott,
ebből 65 a szerbiai központban,
11 a kutatási- és fejlesztési osztályon,
Termékek száma: több mint 250 termék

Értékesítési mutatók: Több mint 2.150.000 berendezést adtunk el 2020-ig, a kisebb kézi szerszámok és tartozékok nélkül.

 

A Villager® márka története:

2005 - Megalapítják a Villagert
2007 – A Villager új termékkategóriát bocsájt piacra: elektromos szerszámok - Power Tools
2010 – Az EU piacán történő értékesítés kezdete
2011 – A Villager új termékcsaládot bocsájt piacra - Villager Black Edition
2014 – Új cég nyílik Szlovéniában
2015 – Kezdetét veszi az OEM (Original equipment manufacturer) gyártási folyamat
2016 – Villager store™
2017 – Villager challenge™
2018 – A Villager új, 25.2 V-os akkumulátor termékeket vezet be
A Villager új ipari formatervezési konceptust vezet be a piacon található termékek számára
2019  – ben nyitotta meg a Villager a romániai leánycégét – Villager Románia
– A Villager az akkumulátoros szerszámok új generációjába fektet be, amelyek haladó funkciókat kínálnak a piacnak, követve ezzel az ipar 4.0 fejlődését
2020-ban a Villager bemutatta a robotfűnyírók új termékvonalát

 

A cég értékei a saját elmondása alapján:

Ügyfélorientáltság
Eredményorientáltság
Kockázatvállalás
Kiváló munkaközeg
Minőség
Fegyelem

Stratégiájuk:

Jövedelmezőség és fenntartható fejlődés
A cég pozíciójának előléptetése a meglévő piacon
Terjeszkedés az új piacokra

 

Szervízhálózat

A termékek minőségét néhány különböző paraméterrel összhangban határozzák meg. Egy ilyen a termékek szervízelésének lehetősége a jótállási időszak alatt és után, valamint az eredeti pótalkatrészek beszerzésének lehetősége. A meghatalmazott szervízbeszállítók megfelelő tapasztalattal és tudással rendelkeznek, ami a széleskörű problémák hatékony megoldására szükséges. A Villager szervízhálózat folyamatosan bővül és fejlődik azzal a céllal, hogy megfeleljen az ügyfeleink elvárásainak. A Villager szervízbeszállítók az Önök gépeinek a javítását és a pótalkatrészek beszerzését végzik, így Önök egy helyen mindent megtalálhatnak. A szervizközpontok teljes listájának megtekintéséhez ellenőrizze a Service Network listát, vagy keresse meg a legközelebbi szolgáltatást az alábbi alkalmazás három egyszerű lépésével. A szervízhálózat elérhetősége: https://villager.hu/page/szervizhalozat

Az agroker.hu-n szereplő Villager kínálatot pedig a következő linkre kattintva éri el: VILLAGER AZ AGROKERNÉL.

Ha cikkünk elolvasása után sem jutott döntésre vásárlásával kapcsolatban, keressen minket e-mailben, vagy telefonon, esetleg kérjen segítséget személyesen kecskeméti szaküzletünkben, szakértő kollégáinkat minden platformon megtalálja.