napi akciók

Ügyfélszolgálat

+36-76/-506-100

0
Kosár

Öntözéstechnika

Öntözéstechnika területén mint a mezőgazdasági, mint a parköntözés iránt érdeklődők megtalálják a teljes választékot. Mezőgazdasági szórófejek és vízágyúk 4-5 méteres távolságtól a 20-25 m-es sugárig kaphatók. Csepegtető és mikroöntözés létesítéséhez minden alkatrész –idom rendelhető az áruházban tartott készleten kívül is. Parköntözéshez teljes, komplex szolgáltatást adunk a tervezéstől a kivitelezésig. Lehetőség van minden gyártó termékeinek beszerzésére, úgymint HUNTER-TORÓ-RAIN BIRD- GARDENA- NELSON. A legnagyobb beszállítókkal állunk kapcsolatban, így garantáltan kedvező árakkal állunk a rendelkezésükre.


Öntözéstechnikai eszközök széles választékban találhatók áruházunkban a fentieken túlmenően.


Tömlő csatlakozók gyorcsatlakozós megoldással, és hagyományos bilincses megoldással. Öntözőrendszer kialakításához, pótlásához KPE idomok és csövek teljes választékban. Tekeredés mentes locsolótömlők 8 bar –40 bar nyomásig, ½”, 3/4” 1” és 5/4” méretekben. Tömlőkocsi műanyag és fém változatban. 
Kút és alkatrészei : Kútfejek, komplett műanyag kutak lábszeleppel ellátva, lábszelepek, csatlakozók, bekötőidomok, szivattyú alkatrészek.

ÖNTÖZŐRENDSZER TERVEZÉS- KIVITELEZÉS
30/ 358-78-49

Írjon nekünk!

Biztonsági kód
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk