Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rendelések feldolgozása hústvétkor?

Rendelések feldolgozása hústvétkor?

Köszönjük, hogy minket választottatok a tavaszi ünnepi időszak alatt is. Természetesen webshopunk sosem pihen, nyugodtan leadhatjátok rendeléseiteket ebben az időszakban is.

Azonban a rendelés feldolgozása hús-vér emberek által történik, ezért fontosnak gondoltunk kiírni egy tájékoztatót az ünnepi időszak alatt felgyülemlő rendelésekkel kapcsolatosan. Nagypéntek és Húsvét hétfő is munkaszüneti nap, így a nagyon magas számú beérkező rendelések feldolgozása több időt vehet majd igénybe.

De mit is jelent ez pontosan?

Mikor kapom meg a rendelésem, ha csütörtökön vagy Nagypénteken (03.28-29.) adok le rendelést?
Ebben az esetben a rendelésedet 04.02-én tudjuk feldolgozni és útnak indítani, ami azt jelenti, hogy hozzád 04.03-án, vagy 04.04-én fog megérkezni.

Mikor kapom meg a rendelésem, ha a hétvége folyamán adom le a rendelésem?
Ebben az esetben szintén 04.02-én dolgozzuk fel a rendelésed, így a várható kézbesítés szintén 04.03-04-05. napokon történik majd.

Mikor kapom meg a rendelésem, ha Húsvét Hétfőn adom le a rendelésem?
Ha Húsvét Hétfőn adod le a rendelésed, akkor a várható szállítási dátum 04.04.-04.05 lesz.


Miért írtuk ezt ki?

Rengeteg telefonhívást kapunk a csomagokkal és azok szállítási időpontjával kapcsolatban. Teljes mértékben megértjük az érdeklődést és az aggodalmat a rendelés várható érkezési dátumával kapcsolatosan, azonban sajnos ezek a hívások valójában jelentősen lassítják a csomagok és rendelések összekészítésének folyamatát. Ezért kérjük türelmedet és bizalmadat, hiszen gőzerővel csomagoljuk a rendelésed, hogy mihamarabb kézbe vehesd a rendelésed!