Robotfűnyíró Riwall Pro Rrm600 600m2

Elérhetőség: Raktáron, szállítás azonnal
Cikkszám: 6500000124
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 25.

ROBOTFŰNYÍRÓ RIWALL PRO RRM600 600M2

Bízzon mindent a fűnyíróra
Erős motorral és akkumulátorral
Motor: PowerMax, szénkefe nélküli, extra csendes
Akkumulátor: 28 V /2 Ah, Li-ion
Töltőállomás
Töltő, extra hosszú kábellel
150 m határoló kábel
150 db műanyag cölöp a határoló kábel rögzítéséhez
3 db vágó késkészlet, rögzítő csavarokkal

167.990 Ft 159.990 Ft Kedvezmény: -8.000 Ft -5%
Menny.:DARAB
Robotfűnyíró Riwall Pro Rrm600 600m2
167.990 Ft 159.990 Ft Kedvezmény: -8.000 Ft -5%
Menny.:DARAB

Leírás

Tulajdonságok:
Magas a lejtési foka: 20 °.
Víz elleni védettségi osztály: IPX4.
Motor: PowerMax, szénkefe nélküli, extra csendes
Akkumulátor: 28 V /2 Ah, Li-ion
Mulcsozó rendszer.
Zseniálisan egyszerű a működtetés.
PowerMax motor.
Maximális zajszintje mindössze 65 dB.
Ütközés gátló rendszer.
Nagyon erős motor és akkumulátor.
A vágási magasság egyszerűen beállítható.
LED-es töltöttségi szint kijelzővel rendelkezik. 

A csomag tartalma:
A csomag tartalmaz mindent, amire szüksége lesz a fűnyíró üzembe helyezéséhez
Riwall RRM 600 akkumulátoros robotfűnyíró
Töltőállomás
Töltő, extra hosszú kábellel
Csavarok és kiegészítő eszközök a töltőállomás rögzítéséhez
2 x vonalzó a határoló kábel egyszerű elhelyezésének kiméréséhez
150 m határoló kábel
150 db műanyag cölöp a határoló kábel rögzítéséhez
3 db vágó késkészlet, rögzítő csavarokkal
Átfogó használati utasítás

Zseniálisan egyszerű a működtetés:
A töltőállomás beüzemelése és a határoló kábel elhelyezése után csak állítsa be a biztonsági kódot, a helyi időt, a gép indítási idejét a kijelzőn, válassza ki a munkaterület hozzávetőleges nagyságát (300 m2, 500 m2 vagy 600 m2), és nyomja meg a start gombot.
Semmi több. Bízzon mindent a fűnyíróra. Amennyiben a gépet személyesen szeretné irányítani, egy gomb megnyomásával jelezhet a fűnyírónak, hogy térjen vissza a töltőállomásra vagy ellenkezőleg, kezdje el vágni a füvet.
Ennél egyszerűbb már nem is lehetne. A gép kezelésével mindenki megbirkózik.

Mulcsozó rendszer és vízállóság:
A fűnyíró a rendszeresen levágott füvet egyenletesen eloszlatja a talajon, ami kiváló bio trágyaként szolgál a gyep számára, ezáltal nincs gondja a levágott fű elhelyezésével.
Kétoldalt élezettek a vágókések, ennek köszönhetően egy kést akár négyszer is megfordíthat. Ez 4-szer hosszabb élettartamot biztosít egy késkészlet esetében. A csomagolás része további 3 db ingyenes vágó késkészlet.
Víz elleni védettségi osztály: IPX4.  A fűnyíró tökéletesen vízálló, így a töltőállomást nem szükséges semmilyen tető alatt tárolni.

Okosabb, mint gondolnád!
Jel zavarása esetén pl. egy másik robot fűnyíró működik a szomszédos területen, a fűnyíró frekvencia megváltoztatásának lehetőségével is rendelkezik.
A két határoló kábel közötti minimális távolság csak 60 cm. Ha a fűnyíró akadályba ütközik, akkor a gép burkolata elnyeli a legtöbb ütést, és az intelligens szoftver segítségével gyorsan megtalálja az utat az akadály kikerüléséhez.
Manuális leállító rendszerű. Szükség esetén a fűnyírót azonnal leállíthatja a gép tetején lévő nagy piros gomb megnyomásával.
A nem kívánt indítás megelőzéséhez a fűnyíró biztonsági kóddal van felszerelve. Nagyfokú a biztonsága.
Ha a fűnyíró felemelkedik a földről vagy fölborul, akkor automatikusan kikapcsol a gép. A vágási magasság egyszerűen beállítható.
A fűnyíró tetején lévő fedél alatt található a nagy, kör alakú magasság-állítógomb, amelynek a segítségével beállítható 20 mm és 60 mm közötti vágási magasság.

Soha nem fogja zavarni a szomszédjaidat:
A hagyományos, szénkefével működő, motoros fűnyírók viszonylag zajosak. A Riwall robotfűnyíró a legmodernebb, szénkefe nélküli PowerMax motorral van felszerelve.
A motor így nemcsak nagyon csendes (a fűnyíró maximális zajszintje mindössze 65 dB), de nagyobb hatékonysággal is rendelkezik és gyakorlatilag karbantartásmentes.
Automatikus a töltési funkció. A fűnyíró tudja, mikor kell visszatérnie a töltőállomásra újratöltésre. Az állomás ütközés gátló rendszerrel van felszerelve, amely megakadályozza a gép blokkolását az állomáson.
Esőérzékelővel ellátott. A fűnyíró érzékeli, hogyha elered az eső, akkor önállóan meg kell keresnie a töltőállomását és be kell állnia oda. Megvárja, amíg kiszárad a pázsit és csak ezt követően kezd el újra dolgozni.

Hasznos tulajdonságok egy helyen:
A gép PowerMax motorral és 28 V /2 Ah, Li-ion akkumulátorral van felszerelve, amely messze túlmutat az ebben az árkategóriában szokásos paramétereken, és egyben speciális mintázatú kerekekkel is rendelkezik.
Mindez lehetővé teszi a fűnyíró számára, hogy problémamentesen közlekedjen a nagyon tagolt, meredek terepen is. Könnyű az akkumulátor cseréje.
Az akkumulátor minőségi Samsung cellákból áll, és a legújabb fejlesztésű elektronikával van felszerelve, amely figyeli az egyes cellák pontos töltését, megakadályozva így a túlmelegedést.
Az akkumulátort többéves, gondtalan működésre tervezték. Szükség esetén azonban könnyen kicserélhető. LED es töltöttségi szint kijelzővel rendelkezik. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.