napi akciók

Ügyfélszolgálat

+36-76/-506-100

0
Kosár

Szállítás/fizetés

Az alábbiakban részletesen tájékozódhat a fizetési módok között, hogy kiválaszthassa az Ön számára legmegfelelőbbet.

Banki átutalás:

Banki átutalás esetén a rendelés személyes ellenőrzését követően e-mail-ben tájékoztatjuk az utalással kapcsolatos teendőkről. Miután a számla kiegyenlítésre kerül, akkor teljesítjük a megrendelt szolgáltatást, illetve postázzuk a csomagot az Ön számára, attól függően, hogy mit rendelt.

OTP-online bankkártyás fizetés (jelenleg még fejlesztés alatt):

Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Webáruházunk az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet. 

Kérjük, készítse elő kártyáját! A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége: 

Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.) 
Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.) 
Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön 
kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!) 

Amennyiben a rendelés leadáskor az online bankkártyás fizetést választotta, akkor a rendelés elküldése után a rendszer automatikusan átirányítja a bank oldalára. A csomagot a kiegyenlítést követően postázzuk.

Utánvétel:

Utánvéttel történő fizetés választásakor, a rendeléskor megadott adatok alapján a szállítási címére elküldjük a megrendelt terméket. Ebben az esetben a futárnak kell fizetnie, akkor amikor a csomagot kézbesíti.

Az utánvét díja: 650,-Ft (+szállítási költség)

Készpénzes fizetés:

Áruházunkban történő személyes fizetésre is van lehetőség.

Az Ügyfél változtathat rendelésén, amennyiben a változtatásokat még a megrendelés leadásának napján eszközöli. Ehhez fel kell vennie a kapcsolatot vevőszolgálati munkatársunkkal.

A megrendelés feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 7:30 – 16:30 óráig.
A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.
Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben vagy telefonon visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. A megrendelt áruk szállítási ideje a rendelkezésre állás és a összekészítést figyelembe vételével a lehető legrövidebb idő. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 3 - 4 munkanapon belül. A vevő a szállítási határidő esetleges meghosszabbításárol időben tájékoztatva lesz. Az áru kézbesítettnek van tekintve, amennyiben a vevő által megadott címre lett kézbesitve.
Ha az áru két különböző időszakban lesz elküldve, például azért, mert nincs raktáron, akkor a vevő csak egyszer fizet szállítási dijat!

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! Visszautasításra különösen akkor kerülhet sor ha a megrendelt áru elfogyott és utánrendelésre nincs lehetőség. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.
A vevő is törölheti indoklás nélkül a rendelést a megrendelésnek az eladó által való megerősitéséig.

Futárral történő kézbesítés esetén a szállítás költsége ha egy csomagban feladható (50 kg-ig) a következő:

50,000-Ft felett INGYENES, 50.000,-Ft alatt 1350,-Ft

Utánvétes fizetés esetén + utánvételi díj: 650,-Ft

Kecskemét belterületén a kiszállítás 990,-Ft!

A szállítás díja csak az 50 kg alatti árukra vonatkozik! Az 50 kg-ot meghaladó termékek esetében egyedi ár kerül felszámolásra, ezzel kapcsolatosan érdeklődjön a megadott elérhetőségeiken.

A rendelés felvételétől számítva 3-4 munkanap.

Banki átutalás esetén, a pénz beérkezésétől számítva 3-4 munkanap.

Amennyiben olyan terméket rendel, mely nincs raktáron az adott pillanatban, felvesszük Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatjuk a lehetséges kiszállítás dátumáról. Ebben az esetben meg kell várnunk a következő beérkezés időpontját.