Blog

Megújult köntösben!

Megújult köntösben!

Bizony, ledobtuk a régit és új ruhába öltöztettük mindenki kedvenc webáruházát, az agroker.hu-t! 
A gyönyörű kert titka: a fűnyírás – de milyen eszközt válasszunk?

A gyönyörű kert titka: a fűnyírás – de milyen eszközt válasszunk?

Fűnyíró, fűkasza – esetleg traktor, vagy robot? Segítség!

A nyári szezon közeledtével minden kerttulajdonos szívét megdobogtatja a zöldellő fű, a színes virágok és a friss levegő gondolata. Ahhoz azonban, hogy a kertünk valóban a pihenés és kikapcsolódás paradicsomává váljon, elengedhetetlen a megfelelő eszközök beszerzése és használata. Ebben a cikkben bemutatjuk, miért érdemes fűnyírókat, fűnyírótraktorokat és fűkaszákat választani, és hogyan segíthetnek ezek a modern technológiai csodák abban, hogy kerted idén nyáron a szomszédok irigységének tárgya legyen.

Mit tudsz a fűnyírótraktorok hajtásáról?

Mit tudsz a fűnyírótraktorok hajtásáról?

A fűnyírótraktorok a nagyobb kertek és parkok karbantartásának elengedhetetlen eszközei, melyek hatékonyságát és használhatóságát jelentősen befolyásolja a hajtásrendszer típusa. A különböző hajtásrendszerek megismerése és megértése kulcsfontosságú lehet a megfelelő gép kiválasztásában, így most bemutatjuk a leggyakrabban használt hajtástípusokat: a transmatic, autodrive, automatic és hydrostat rendszereket.

Új kerttulajdonos vagy? Kezdj itt..

Új kerttulajdonos vagy? Kezdj itt..

Gratulálunk az új kertedhez! A kertészkedés csodálatos hobbi, amely nemcsak szórakoztató és pihentető, de egészséges is. Akár a nyugató hatású zöld gyep, a friss zöldségek termesztése, akár a gyönyörű virágok nevelése a célod, az első lépések megtétele sokszor kihívást jelenthet. Főleg azok számára, akik első alkalommal próbálják a kertes ház élményeit megtapasztalni. Az alábbi útmutató segít eligazodni a kertészkedés világában, és biztosítja, hogy a kezdetektől fogva sikeresen építsd és gondozd kertedet:
Ha még nincs fűnyíró traktorod..

Ha még nincs fűnyíró traktorod..

Korábban a tavasz, majd most lassan a nyár beköszöntével minden kerttulajdonos szeme előtt megjelenik a zöldellő pázsit képe, amely szépen nyírt és gondozott. A gondolat csodálatos, de az oda vezető út sokszor fáradságos és időigényes lehet, különösen, ha nagyobb területet kell karbantartani. Itt jön képbe a fűnyíró traktor, amely nem csupán megkönnyíti a munkát, hanem élvezetesebbé is teszi azt.
Teret hódít a robotfűnyíró!

Teret hódít a robotfűnyíró!

Te is észrevetted már, hogy egyre több kertben bukkannak fel ezek a szorgos kis robotok? Nap, mint nap fáradhatatlanul végzik a profi munkát, hát most tudjunk meg többet róluk!
Permetezés és gyomirtás

Permetezés és gyomirtás

A kertek gondozása és a gyomok elleni küzdelem elengedhetetlen része a permetezés. A permetezés egy hatékony módszer, amely segít megvédeni a növényeket különböző betegségektől és kártevőktől, valamint lehetővé teszi a gyomok elleni harcot is. A permetezők különböző típusai és működési elvei számos lehetőséget kínálnak a kertészek számára a megfelelő eszköz kiválasztására.
Szezonális teendők és a zöld gyep titkai

Szezonális teendők és a zöld gyep titkai

A tavasz beköszöntével, ami idén inkább egyből a nyárba csap át fokozatosan megnőnek a kerti teendőink, főleg abban az esetben, ha szép gyepet szeretnénk. A gondos kertész tudja, hogy a szép kert és zöld gyep nem a véletlen műve, hanem a gondos munka eredménye. Azonban mik is ezek a teendők, amelyet minden tavasz beköszöntével és később a szezon alatt folyamatosan el kell végeznünk? Ebben a cikkben ezeket a feladatokat vesszük sorba, hogy idén a Te gyeped is zöldebb legyen, mint a szomszédé!

Rendelések feldolgozása hústvétkor?

Rendelések feldolgozása hústvétkor?

Köszönjük, hogy minket választottatok a tavaszi ünnepi időszak alatt is. Természetesen webshopunk sosem pihen, nyugodtan leadhatjátok rendeléseiteket ebben az időszakban is.

Legújabb márkánk: Villager

Legújabb márkánk: Villager

Örömmel mutatjuk be a legújabb általunk forgalmazott márkát: A Villagert. Ha még nem ismered a márkát, akkor összegyűjtöttük neked, hogy mit is érdemes tudni róluk.