Husqvarna gépek teljes választéka

A Husqvarna márkáról:

 A Husqvarna egy nemzetközileg ismert és elismert svéd márka, amely különféle iparágakban tevékenykedik. A Husqvarna 1689 óta kínál professzionális termékeket. A leginkább ismert termékei közé tartoznak a kerti gépek, például a Husqvarna fűnyírók, Husqvarna fűkaszák, Husqvarna láncfűrészek, valamint számos más kerti eszköz.

A Husqvarna gépekben a teljesítmény és a használhatóság találkozik a biztonsággal és a környezetvédelemmel. A márkához a piacvezető újítások legjava köthetők, miközben az akkumulátor megoldások és a robotika terén is az élen járnak.

A márkanév ma már egyet jelent a magas minőséggel, a tartóssággal és a hosszú élettartammal, ezért napjainkban sokan döntenek a Husqvarna gépek megvásárlása mellett.

A kerti gépek megbízható kialakítása és könnyű kezelhetősége még népszerűbbé teszi ezeket a termékeket.

Husqvarna gépek legfontosabb előnyei:

 

Minőség és tartósság

A Husqvarna termékek kiváló minőségű anyagok felhasználásával készülnek, így hosszú élettartamot biztosítanak. A Husqvarna láncfűrészek, fűnyírók és egyéb kerti gépek tartósságukról és megbízhatóságukról híresek.
 

Innováció és fejlett technológia

A Husqvarna folyamatosan fejleszti termékeit, hogy a legújabb technológiai újításokat alkalmazza. Például az automatikus fűnyírók és az intelligens láncfűrészek olyan fejlett funkciókkal rendelkeznek, mint a GPS navigáció és az automatikus üzemanyag-keverék beállítás.
 

Könnyű kezelhetőség

A Husqvarna termékeit ergonomikus és könnyű kezelhetőségre tervezik. A kialakítás és könnyű súly végett kevésbé fárasztó a használatuk, ami különösen előnyös a hosszabb munkavégzések során.
 

Széles termék kínálat

A Husqvarna széles termékpalettával rendelkeznek, beleértve a láncfűrészeket, fűnyírókat, fűkaszákat, hómarókat és egyéb kerti eszközöket. Így minden felhasználó megtalálja a számára legmegfelelőbb eszközt​.
 

Környezetbarát megoldások

A Husqvarna elkötelezett a környezetvédelem iránt, és termékeik között számos olyan modellt találunk, amelyek csökkentett károsanyag-kibocsátással és alacsony zajszinttel rendelkeznek. Az elektromos és akkumulátoros gépek különösen környezetbarát megoldásokat kínálnak.
 

Kiváló ügyfélszolgálat és támogatás

A gyártó nagy hangsúlyt fektet az ügyfélszolgálatra és a termékek karbantartására. Széleskörű szervizhálózatot és alkatrészellátást biztosít, hogy a vásárlók mindig hozzáférjen a szükséges támogatáshoz és javítási lehetőségekhez​.
 

Ezek az előnyök teszik a Husqvarna gépeket megbízható választássá mind a háztartási, mind a professzionális felhasználók számára.

 

Termékajánló: 

Husqvarna Automower Robotfűnyírók

Az Automower® sorozat új firmware frissítéseket kapott, amelyek jobb navigációt, energiahatékonyságot és felhasználóbarát szolgáltatásokat kínálnak.

A legújabb modellek, mint a Husqvarna Robotfűnyíró Husqvarna Automower 320 NERA, továbbfejlesztett funkcionalitással és megbízhatósággal rendelkeznek.

A masszív, központi felfüggesztésű első híd tökéletes tapadást biztosít a husqvarna robotfűnyíró első kerekeinek, így kiválóan boldogul a fűnyíró az egyenetlen terepen, lejtőkön. Az új konstrukciójú vázszerkezet nagyobb tapadást biztosít a hajtott kerekeknek, így a területen belül akár az 50%-os emelkedőket is biztonsággal tudja nyírni. Opcionálisan kiegészíthető Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit-tel, mellyel már határolóvezeték telepítése nélkül tudjuk használni a robotfűnyírót. 

 

Az Agroker webshopunkban számos Husqvarna márkájú árucikk megtalálható, tekintse meg óriási kínálatunkat!