Szállítás és fizetés

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS (MPL): Csomagját szerződött partnerünk munkatársai fogják kiszállítani Önnek.

Szállítási díj: 1650 Ft vagy 2740 Ft, ez alól kivétel néhány raklapos termék melyeknél egyedi szállítási díjakat számítunk fel és néhány termék, amelynek INGYENES a szállítása (ez minden termék mellett látható, külön feltüntetve) 

MPL csomagautomatás kézbesítés esetén a szállítási költség: 990 Ft

Utánvétes fizetési módnál + 695 Ft kezelési költséget számolunk fel.

Fűnyírótraktorok esetében, mivel a terméket összeszerelve, beüzemelve szállítjuk, a várható szállítási idő + 2-3 munkanappal meghosszabbodik. Kiszállítási időpontot mindenképpen telefonon egyeztetjük.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL (6000 Kecskemét, Halasi út 28-29): a szállítási díj ebben az esetben díjmentes. Hétköznap 7:30:00 - 17:00,  Szombat 7:30-  12:00

Amennyiben ezt az opciót választja, kérem vegye figyelembe, hogy nem biztos, hogy a termék azonnali készleten van. Előzetes időpontegyeztetés nélkül ne induljon el az üzletbe.

 

FIZETÉSI MÓDOK

UTÁNVÉT
A csomag átvételekor Ön, a szállítónak fizeti ki a számla végösszegét, készpénzben vagy bankkártyával! Utánvételi díj: 595 Ft

ELŐRE UTALÁS
Rendelést követően, munkaidőben küldjük Önnek a proforma számlát, ami alapján utalhat. Cégünk a pénz beérkezését követően küldi az adott terméket!
 
ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS 
Önnek lehetőségében áll azonnal, bankkártyával online fizetni nálunk! Weboldalunk automatikusan átirányítja Önt az OTP Simple fizetési felületére, ahol egyszerűen és gyorsan és biztonságosan fizethet bármely bank által kibocsátott bankkártyával.

ÜZLETÜNKBEN KÉSZPÉNZES, BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
Személyes átvétel esetén Önnek lehetősége van fizetni nálunk készpénzzel, vagy bankkártyával is.

FŰNYÍRÓ TRAKTOR KISZÁLLÍTÁS  - ORSZÁGOSAN

A fűnyíró traktort tökéletesen üzemképesen adunk át. A kiszállítást végző szakképzet kollégánk először részletesen elmondja a traktor használatával kapcsolatos teendőket, bemutatja működését, és funkcióit, valamint a későbbi fontos karbantartási feladatokat.