Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Az AGROKER ÁRUHÁZ az egyik legnagyobb múltú mezőgazdasági üzlet Kecskeméten, már több mint húsz éve szolgáljuk ki a kis és nagytermelőket, kert tulajdonosokat a Halasi út 29. szám alatt található áruházunkban.

Meghatározó árucsoportjaink a növény védőszer, műtrágya, vetőmag, agrofólia, kerti gép, szerszám, öntözéstechnika és minden egyéb a mezőgazdaságban és kertekben és az iparban használt eszköz és anyag.

Növényvédelmi képesítéssel rendelkező kollégáink segítenek megoldani minden növény egészségügyi problémát. Kiemelkedő színvonalú növény védőszer kínálatunkból mindenre tudnak növény védőszert javasolni, felhasználási tanácsokkal együtt. Általánosan használt szántóföldi és kertészeti műtrágya kínálatunk kiskiszerelésben és zsákos kiszerelésben egyaránt megtalálható.

A fekete, natúr és fénystabil fóliák forgalmazása mellet egyre fontosabb szerep jut a speciális fóliáknak, köztük a fátyolfóliának. Rendkívül alacsony áron garantált minőségben kínáljuk agrofóliáinkat.

Gazdasági vetőmag és konyhakerti fajtákon túl egyre nagyobb jelentőségű a fűmagok forgalma. Kiváló import fűmagot kínálunk rendkívül jó áron egész évben.

Kerti gép választékunkban minden olyan gép megtalálható mely a profi haszonkerteknek és díszkerteknek elengedhetetlen része. Jól képzett szakembereink minden gépet, eszközt bemutatnak, kipróbálnak a vásárlók igénye szerint. Az áruházunkban vásárolt gépek szervizelése telephelyünkön történik.

 

A HECHT ÉS HUSQVARNA  SZAKKERESKEDÉS 2020-ban nyitott, az üzletben szakképzet eladók segítenek a legmegfelelőbb gép kiválasztásában.