Robotfűnyíró

Ha valami, akkor egy robotfűnyíró igazán meg tudja könnyíteni a dolgunkat. Legyen szó kisebb vagy akár jó nagy udvarról, egy automata fűnyíró több órát és energiát tud megspórolni számunkra. Méretének köszönhetően nem foglal akkora helyet, mint egy hagyományos fűnyíró, így nem szükséges egy egész fészer vagy garázs a tárolásához. Az Agroker Webáruházban számos Husqvarna robotfűnyíró közül válogathat, de megtalálja a minőségi AL-KO és Einhell robotfűnyíró különböző típusait it. Fussa át kínálatunkat!

Bőséges robotfűnyíró választék az Agroker Áruházban: miért érdemes nálunk vásárolnia? 

Népszerű robotfűnyíró márkákat forgalmazzuk 

Hiába vásárolunk automata gépeket, ha nem megfelelő minőségűek, inkább csak bosszúságot okoznak, mintsem, hogy segítségünkre lennének. Áruházunknál éppen ezért kiemelten fontos, hogy minőségi termékeket forgalmazzunk. Annak érdekében, hogy vásárlóink a nálunk megrendelt termékekkel hosszú évekig elégedettek lehessenek, csakis olyan beszállítókkal működünk együtt, akik prémium minőségű alapanyagokkal dolgoznak. Időtálló, strapabíró termékeink nem fogják cserbenhagyni.

Szupergyorsan házhoz visszük rendelését 

Akár kisebb szerszámokat, akár nagyobb építőipari gépeket vásárol, a nálunk megrendelt termékekre nem kell hosszasan várakoznia. A leadott rendelések feldolgozását a lehető leghamarabb megkezdjük, kollégáink pedig 2-3 munkanapon belül kiszállítják a megadott címre. További szállítással kapcsolatos információkért keresse fel weboldalunkat!

Robotfűnyíró árak

A robotfűnyíró árak 200.000-től egészen 1 millió forintig terjednek. Az automata fűnyírót mindig a kertünk tulajdonságaihoz válasszunk, de ami az árakat illeti, törekedjünk megtalálni az középutat. Kínálatunkban folyamatosan találkozhat akciós termékekkel. Több robotfűnyírónkat is kedvezményes áron vásárolhat meg. Tekintse meg most akciós termékeinket!

Többféle fizetési lehetőség közül választhat

Az Agroker Áruháznál nem kell aggódnia, ha fizetési lehetőségei korlátozottak. A webáruházunkban különféle fizetési módok közül választhat. Lehetősége van előre utalással és bankkártyával is fizethet, de utánvét is megoldható a csomag átvételekor. Ha pedig személyesen, üzletünkben venné át termékeit, szintén fizethet készpénzzel vagy bankkártyával is.

Árukészletünk folyamatosan bővül 

Hogy biztosan mindenki megtalálja nálunk, amire éppen szüksége van, figyelünk arra, hogy termékeink listája folyamatosan bővüljön. A kisebb tartozékoktól a munkavédelmi ruházatokon át a nagyobb barkács- és építőipari gépekig minden megtalálható webshopunkban. Ezek mellett a kertrendezéshez is minden szükséges eszközt megtalál. Sőt, gyermekünket is bevonhatjuk a barkácsolásba. Tekintse meg sokszínű gyerekjáték kínálatunkat is!

Robotfűnyíró előnyei 

· Hatalmas területeket is rábízhatunk, hiszen az automata fűnyíró akár 1000-1600 m2-es területekkel is könnyedén megküzd. A robotfűnyíró teljesítményéről részletesebben a termékleírásban olvashat.

· Az Einhell, AL-KO és Husqvarna robotfűnyíró számára az akár 40%-os lejtésű dombok sem jelentenek akadályt. Pontosabb információkért olvassa el az egyes termékek alatti leírást!

· Egy automata fűnyíró akár hétvégén is bátran használható, hiszen sokkal kevésbé zajos, így sem minket, sem pedig a szomszédokat nem zavarja.

· Rengeteg időt és energiát spórol meg számunkra azzal, hogy elvégzi helyettünk az egyébként megterhelő és időigényes munkát.

· Kis méretű, így nem foglal sok helyet. Ha korlátozottak otthonunk tárolási lehetőségei, a legjobb megoldás egy robotfűnyíró, ami bárhol elfér.

· Nem utolsó szempont az sem, hogy egy robotfűnyíró sokkal kíméletesebb a környezettel, mint a hagyományos benzines.

További információkért, vagy felmerülő kérdések esetén vegye fel szakképzett kollégáinkkal a kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!