Metszőolló Csomag Felco 11 + Felco 910 Övtok 020-d23

Elérhetőség: Raktáron, szállítás azonnal
Cikkszám: 9120000243
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 26.
METSZŐOLLÓ CSOMAG FELCO 11 + FELCO 910 ÖVTOK 020-D23
29.900 Ft
Menny.:DARAB
Metszőolló Csomag Felco 11 + Felco 910 Övtok 020-d23
29.900 Ft
Menny.:DARAB

Leírás

FELCO 11:
Hatalmas teljesítményű, klasszikus, nagyobb méretű kézbe való metszőolló, a FELCO 2 modell továbbfejlesztett változata. Precíz, borotvaéles és robusztus szerszám egyben, kifejezetten kemény munkára.
A FELCO 11 a klasszikus FELCO 2 továbbfejlesztett modellje, azaz nem egy ergonómiai szempontú újratervezés, hanem nagyrészt dizájn, a hagyományos sziluett megőrzése mellett. A 2-es modellnél a támasztópenge csúcsáig ér a tenyér felőli könnyűfém nyél, és maga az acélpenge négy szegeccsel van ráerősítve a kovácsolt alumínium ötvözetre. A 11-esnél ezt a vaskos két fémréteget egyetlen keskeny acélpengével váltották fel, amely mindössze két csavarral könnyedén rögzíthető vagy oldható. A gyártási előny mellett a metszésnél is hasznos a változás; az új karcsú támasztópengével könnyebben boldogulunk a szűk ágvillákban.
Elég csak kézbe venni, hogy érezni lehessen a tökéletesen kiegyensúlyozott szerszámot, ami belefekszik az ember tenyerébe. Kisebb kézbe viszont nem ajánlható, akkor inkább egy ergonomikus modell, például a FELCO 6 a megfelelő. A FELCO 11 inkább jobbkezes modell, mert bár balkézzel is kényelmesen tartható, a metszésnél már nem esik kézre a megfelelő vágási pont.
A korábbi jó tulajdonságok változatlanok. Az olló kovácsolt könnyűfém nyelei kézi erővel törhetetlenek, a meleg tapintású műanyag burkolatuk és a pengék cserélhetőek. A vágások hallhatatlanok, mert a rugalmas műanyag pufferek hangtalanra és ártalmatlanra tompítják az ütközéseket. A támasztópenge lécsatornája a nyári zöldmetszést, a vágópenge tövénél a bemarás a drótvágást teszi lehetővé.
Az olló szorosságát húsz fokozatban lehet szabályozni és rögzíteni. Az apró lapka-szerszám a csomagból, a csavarhúzót és a csillagkulcsot is helyettesíti. A hernyórugó határozottan és gyorsan nyit.
Az olló minden eleme – ha megkopott volna – egyenként utánrendeléssel cserélhető. A FELCO 11 egy robusztus olló, kedvező áron, mindenképp magas ár-érték aránnyal, kemény munkára tervezve.

FELCO 910 Övtok:
Csatlakoztassa ezt a valódi bőr tokot az övéhez, és elcsodálkozik, hogyan sikerült valaha is anélkül a munka. A FELCO 910 tökéletes arra, hogy metszőollóját kéznél tartsa a metszéshez, bárhol is legyen. Szerencsére már kell az ollóit a kabátjába vagy nadrágzsebébe tenni, vagy az övébe dugni. Akár az övhurokkal, akár a kapcsokkal van felszerelve, ez a masszív tok védi Önt és a FELCO által megbecsült eszközöket. Bár mindig vigasztaló tudat, hogy a FELCO szerszámok általánosan robusztusak és strapabíróak; hogy keményen tudnak dolgozni; és ha szükséges, könnyedén kicserélheti a legfontosabb alkatrészeket, hogy gyorsan visszaállítsa a csúcsértékeket - ennek ellenére mégsem döntene úgy, hogy elejtené, elveszítené vagy kitenné őket az időjárás viszontagságainak. Ez a valódi bőr tok a szó szoros értelmében kiveszi ezeket az előre nem látható lehetőségeket azáltal, hogy biztonságban tartja metszőollóját. Amint könnyedén felhelyezi a FELCO 910-et az övére - akár a huroknál, akár a kapcsoknál -, akkor a kedvenc eszköze mindig ott lesz ... ez igaz, csak ott, ahol szüksége van rá, ahol tiszta marad, kényelmesen tárolva, és készen áll az oldalán a metszésre!

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.