Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
995 Ft
Menny.:DARAB

PORMASZK FFP2 NR SZELEP NÉLKÜL HONEYWELL

Ár:
995 Ft
Menny.:DARAB
Elérhetőség: Rendelésre, +36/76/506-100
Cikkszám: 2160000209
Szállítási díj: 890 Ft
Várható szállítás: 2023. október 06.
PORMASZK FFP2 NR SZELEP NÉLKÜL HONEYWELL

Leírás

A felső rész előre kialakítva (nincs orrhíd) a gyors és egyszerű beállításhoz, rendkívül hatékony és biztonságos
Az “egy méret mindenki számára megfelelő” ergonómiailag tervezett maszk sorozat nagyon intuitív illesztést biztosít a kényelmetlenségek nélkül.
Alkalmazás: textilipar, bányászat, építőipar, vas- és acélipar, autókarosszéria előkészítő ipar, famegmunkálás, mezőgazdasági és kertészeti tevékenységek, élelmiszeripar, fémek vágása és fröccsöntése stb.
Védi a port, a ködöt és kalcium-karbonátot, agyagot, kaolint, cellulózt, gyapotot, lisztet, vasfémeket, cementet, nátrium-szilikátot tartalmazó füstöket, kén, üvegszál és műanyag, keményfa, szén, kvarc, színesfém, réz, alumínium, bárium, titán, vanádium, króm, mangán, molibdén, növényi és ásványi olajok, fémmegmunkáló folyadékok (ez a lista nem kimerítő). Maximális felhasználási szint: szilárd és / vagy folyékony aeroszolokat tartalmazó légkörben használható, legfeljebb 12 ( 10 Egyesült Királyságban, FIN, D, I, S) x WEL *: FFP2 osztály (átlagos toxicitás). “NR” (Nem újrafelhasználható) jelöléssel, egyetlen műszakban használható (az EN 149: 2001 + A1: 2009 szerint). Bizonyos korlátozások vagy korlátozások vonatkozhatnak bizonyos szennyezőanyagokra. Kérjük, olvassa el az alkalmazandó egészségügyi és biztonsági előírásokat.

Használat korlátozása:
Ezt az egyszer használatos szűrő félmaszkot NEM szabad használni a következő helyzetekben: – az oxigénkoncentráció kevesebb, mint 17% (oxigénhiányos légkör) – a szennyező anyagok vagy koncentrációik ismeretlenek vagy azonnal veszélyesek az életre vagy az egészségre – a szennyezőanyag-koncentráció meghaladja az alkalmazandó egészségügyi és biztonsági előírások által meghatározott szintet, vagy 12 (10 Egyesült Királyságban, FIN, D, I, S) x WEL * – mérgező vagy radioaktív szennyező anyagok jelenlétében – gázok vagy gőzök jelenlétében

* WEL: Munkahelyi expozíciós határ.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!