Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
219.990 Ft
199.990 Ft
Kedvezmény: 9%
Menny.:DARAB

ROBOTFŰNYÍRÓ HECHT 5605 18CM 20V 2AH BLUETOOTH 500M2-IG

Ár:
219.990 Ft
199.990 Ft
Kedvezmény: 9%
Menny.:DARAB
Elérhetőség: Raktáron, szállítás azonnal
Cikkszám: 6500000126
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. április 05.
ROBOTFŰNYÍRÓ HECHT 5605 18CM 20V 2AH BLUETOOTH 500M2-IG

Leírás

A robotfűnyíró munka nélkül nyírja le a füvet. A beállított időben rendszeresen elhagyja a kertet, és mindig tökéletesen nyírja a pázsitot. Csak annyit kell tennie, hogy az utasításoknak megfelelően megfelelően beállítja, elhelyezi a töltőállomást, és meghatározza azt a helyet, ahol kábellel működnie kell. Maga a telepítés nem tart több időt, mint a fűnyírás normál fűnyíróval, és így a munkája véget ér. A fűnyíró ezután rendszeresen kimegy a pázsitot gondozni meghatározott időpontokban. Amint a fűnyírórendszer azt észleli, hogy az akkumulátor energiája veszélyesen lecsökkent, a fűnyíró automatikusan visszatér a töltőállomáshoz. Feltöltés után folytatja a munkát. Esőérzékelővel felszerelt, megszakíthatja és késleltetheti a munkát, ha esik. Annak köszönhetően, hogy a fűnyíró gyakorlatilag naponta tud nyírni, a pázsit nem szenved rázkódást az ütési nyírástól, és jobban fejlődik. Apró szárdarabok, amelyeket a fűnyíró levág, majd talajtakaróként működnek, és műtrágyaként szolgálnak. A kaszálásból ugyanakkor nem keletkezik hulladék.

A fűnyírót PIN kód védi a lopás ellen. Az ő tudta nélkül a fűnyírót nem lehet elindítani, így a fűnyíró a tolvajok számára használhatatlan. A fűnyíró alatt teljesen elrejtett fej három pengével forog, ami veszélyes lehet a fűnyíró felemelésekor vagy felborulásakor. Ezért a gép érzékelőkkel van felszerelve, amelyek biztosítják, hogy a kések azonnal leálljanak, amikor a fűnyírót felemeli. Egyéb előre nem látható helyzetekre a fűnyíró felső burkolatán egy nagy gombbal van felszerelve, amely szintén bármikor azonnal leállítható. A vágási magasság 20-60 mm között állítható.
A fűnyíró szénmentes motorokkal van felszerelve. A HECHT 5605 esetében a maximális ajánlott kaszálási terület legfeljebb 500 m2. A fűnyíró programozott időközönként indul nyírni, amit a felhasználó beállíthat úgy, hogy a fűnyíró ne zavarja őt a kertben.
A fűnyírót töltőtalppal, töltőforrással, akkumulátorral, 100 m-es kábellel a fűnyírási terület meghatározásához és rögzítőcsapokkal szállítjuk az alap rögzítéséhez.
Kaszával táplált határoló kábel: 100 m, átmérő 0,8118 mm, keresztmetszet 0,5176 mm 2

Értesítés:
A mellékelt határolókábel adott hosszúsághoz optimalizált keresztmetszetű. Ezért a kábelt nem lehet önkényesen beállítani. A fűnyírási terület növeléséhez új kábelt kell használni, hogy annak teljes hosszában a szükséges keresztmetszete legyen, ellenkező esetben nincs garancia arra, hogy a kábel megbízhatóan továbbítja a fűnyíró vezérlőjelét a fűnyírás teljes kerületén. terület. A fűnyíró ezután kimozdulhat a területről, vagy egyáltalán nem nyír.

Lítium akkumulátor
A modern lítium akkumulátorok előnye a nagy energiasűrűségük . A régebbi típusú akkumulátorokhoz képest ezért nagy kapacitással, kisebb tömeggel és méretekkel jeleskednek. Ezért egy kicsi és könnyű lítium akkumulátor annyi ideig képes táplálni a motort, mint egy többszörösen nagyobb és nehezebb ólom akkumulátor.

Paraméterek:
Ajánlott kaszálási terület: 500 m2-ig
Központi magasságállítás: Igen
Talajtakarás: Igen
Munkaszélesség (cm): 18
Löketmagasság max (mm): 60
Löketmagasság min (mm): 20
Akkumulátor - feszültség (V): 20
Akkumulátor kapacitás (Ah): 2
Elemtípus: Li-ion
Határoló kábelhossz (m): 100
Határoló kábel keresztmetszete (mm2): 0,5176

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.