Robotfűnyíró Solo By Al-ko Robolinho 450w 2,2ah/20v - 20cm

Elérhetőség: Rendelésre, +36/76/506-100
Cikkszám: 6500000087
Szállítási díj: 2.750 Ft
Várható szállítás: 2024. július 02.
ROBOTFŰNYÍRÓ SOLO BY AL-KO ROBOLINHO 450W 2,2AH/20V - 20CM
399.900 Ft 369.900 Ft Kedvezmény: -30.000 Ft -8%
Menny.:DARAB
Robotfűnyíró Solo By Al-ko Robolinho 450w 2,2ah/20v - 20cm
399.900 Ft 369.900 Ft Kedvezmény: -30.000 Ft -8%
Menny.:DARAB

Leírás

  • Teljesen automatikus vágás 450 m² területig. Csöndes működés 60 dB-el(A)
  • A keskeny járatokba és a legkisebb sarkokba is bemegy a kompakt kialakításnak és az intelligens vezérlésnek köszönhetően
  • Egyszerű telepítés és használat
  • Használata nagyon egyszerű az AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül a WLAN hálózatán. A Gateway átjáró és a Dongle antenna már nem szükséges
  • Nagy mozgékonyság és kis súly
  • Négyszeres késélettartam a mind balos, mind jobbos járásra kialakított geometria által. 35%-os kapaszkodó képesség a nagy tapadású kerekeknek köszönhetően
 

Kicsi, kompakt és mozgékony. A Robolinho® 450 W robotfűnyíró teljesen automatikusan ápolja az Ön kertjét. A Smart Garden ( intelligens kert ) rendszerhez való intelligens csatlakozás révén nem csak a füvet nyírja le megbízhatóan, hanem még sok szabadidőt is kap.

Csatlakozás: Az új applikáció képes Robolinho® -val a kert okosan gondozható és az intelligens kert valósággá válik. Irányítás: AL-KO inTouch applikációval WiFi-n vagy Amazon Alexa-n keresztül lehet.

A fűnyíró csoda Smart Garden ( okos kert ) összeköttetéssel - Robolinho® 450 W robotfűnyíró

A Robolinho® 450 W fűnyírórobotot Németországban mérnökeink tervezték és szakembereink Ausztriában gyártották – így biztosítjuk az AL-KO Gardentech-nél, hogy vevőinknek a legjobb minőséget garantáljuk. A tartós alkatrészek és a kifinomult technológia megbízhatóvá teszik a Robolinho®-t és így hatékony segítővé válik a mindennapi gyepápolásban. A robot fűnyíró telepítése nagyon egyszerű, mind a bázis állomás, mind az okos kert ( Smart Gardening ) összeköttetés gyorsan készen áll a használatra. Kifinomult software és az ösztönös kezelés megkönnyíti a gyepápolást , amikor és ahol Ön szeretné.

Robolinho® 450 W robotfűnyíró technikai adatai

Robolinho® 450 W -vel az intelligens gyepápolás és a Smart Gardening, okos kert valósággá válik: a telepített hardvernek köszönhetően inTOUCH alkalmazással történő egyszerű kapcsolat gond nélkül lehetséges. Az egész kényelmesen WIFI-n keresztül működik. A csendes és károsanyag kibocsátás mentes működés gondoskodik a kellemes használatról, amely az energiáját egy 2,2 Ah / 18 V erősségű és hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátortól kapja. Ezáltal az AL-KO robotfűnyírót akár ünnepnapokon vagy éjszaka is gond nélkül üzemeltetheti. A kifinomult mozgástechnológia a 20 cm-es vágószélességgel párosítva gondoskodik a hatékony gyepápolásról akár 450 m² területig. Az akadályok, mint pl. a fák vagy egy 35%-os emelkedő nem jelent problémát a robotfűnyírónak. A kés élettartama négyszer hosszabb. Ügyeljen rá: a solo by AL-KO robotfűnyíró vásárlásakor sem talajszöget sem határolókábelt nem tartalmaz a szállítási csomag.
Fokozat nélkül lehet beállítani a vágási magasságot 25 mm-től 55 mm-ig, így a fű hossza az Ön személyes igényeihez igazodhat. A vágástechnológia tökéletes vágási képet garantál, miközben a lehulló füvet a fűnyíróházban felaprítja és biológiai trágyaként a fűbe visszaszórja. Ezért a Robolinho® 450 W-nél nem kell a levágott füvet eltávolítani . A fűnyírórobot megbízható érzékelő technológiája maximális biztonságot nyújt az embereknek és az állatoknak.

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2022. 07. 26.
Napi nyírás bármilyen időben, teszi a dolgát!
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.