Gumicsizma 40 Bélelt Demar Farmer Eva férfi 3910

Elérhetőség: Raktáron, szállítás azonnal
Cikkszám: 2110000034
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

GUMICSIZMA 40 BÉLELT DEMAR FARMER EVA  FÉRFI 3910

Talán sokak számára ismeretlen a Demar márkanév, viszont aki találkozott már vele, az jól tudja, hogy termékeik kiváló minőségűek, strapabíróak, és - ami talán még fontosabb szempont, hogy - ezek mellett áraik is kedvezőek. A több, mint 35 éves múlttal rendelkező lengyel gyártmányú Demar egy munkavédelmi lábbeliket (is) gyártó cég, amelyből egyenesen következik, hogy csakis kiváló termékeket hoz forgalomba.

Az EVA (etilén-vinil-acetát) anyag sokkal rugalmasabb a gumitól, tiszta és csillogó, kifejezetten erős, ellenáll a fáradás okozta repedéseknek, töredéke a gumi és PVC súlyának, különösen jó hőtartó képességű, jó vízállósággal rendelkezik és ellenáll az UV sugárzásnak is!

10.450 Ft
Menny.:PÁR
Gumicsizma 40 Bélelt Demar Farmer Eva  férfi 3910
10.450 Ft
Menny.:PÁR

Leírás

- A csizma speciális EVA habból készül, melyben légbuborékok találhatók.
- 35% - al könnyebb, mint a gumiból vagy PVC - ből készült csizmák, ebből adódóan, sokkal kényelmesebb,ezáltal egész napos viseletre is ajánlott.
- Speciális anyaga magas fokú hőszigetelő, akár -30 fokos hidegben is melegen tartja a lábat.
- Az EVA rugalmasan alkalmazkodik a lábhoz, mindez optimális mozgásszabadságot eredményez.
- Háromszor hosszabb élettartamú mint versenytársai!

Aki azt hiszi, hogy az EVA egy fantázianév, hogy „ez is csak egy gumicsizma”, csak sokkal drágábban kapható azoktól, az nagyon téved. Az EVA (etilén-vinil-acetát) anyag sokkal rugalmasabb a guminál, tiszta és csillogó, kifejezetten erős, ellenáll a fáradás okozta repedéseknek, töredéke a gumi és PVC súlyának, különösen jó hőtartó képességű, jó vízállósággal rendelkezik és ellenáll az UV sugárzásnak is!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!