napi akciók

Ügyfélszolgálat

+36-76/-506-100

0
Kosár

Mitől lesz a Husqvarna még harapósabb?

A robusztus husqvarna fűrészlánc mindig készen áll a munkára és a lehető legnagyobb teljesítményt adja egy olyan márka nevében, amiben megbízhat.

Mitől lesz a Husqvarna még harapósabb?

Optimális fűrészlánc, maximális kihozatal

Egy márka sikerének kulcsa, hogy állandóan figyeljen a felhasználók véleményére. Bárki, aki Husqvarna láncfűrészt használ a lehető legjobb eredményre számíthat. A lánc finom kidolgozása kutatással, fejlesztéssel, teszteléssel készült és mindezt az iparág professzionális felhasználóival szoros együttműködésben végeztük. Arra készítettük a fűrészláncot, hogy Önnek maximális hatékonyságot nyújtson azáltal, hogy kemény, megszakítás nélküli munkát végezhet. A robusztus fűrészlánc mindig készen áll a munkára és a lehető legnagyobb teljesítményt adja egy olyan márka nevében, amiben megbízhat.

Professzionális elismerés

Egy nemzetközi professzionális arborista csapat a tesztek vezetőjével és termékfejlesztőkkel együtt a svéd erdőkben tesztelték először az X-CUT-ot. Egy napon át minden elképzelhető tesztnek alávetették az X-CUT-ot és össze is hasonlították a piacion kapható láncokkal, melyek különböző láncfűrész modellekre voltak felszerelve. A csapat tagjai mind nagyon lelkesen nyilatkoztak az X-CUT láncról. Úgy találták, hogy éles marad, nem ragad be és sokkal kisebb vibrációt hoz létre, ami növeli a felhasználó komfortérzetét és a biztonságát. Ez volt a kezdete annak a hosszan tartó kapcsolatnak, mely a profik és az X-CUT között kialakult. 

Legyen a Husqvarna-ja még harapósabb

Az X-CUT láncot a világ egyik legelismertebb láncfűrészt gyártó márkája hozta létre, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb eredményeket lehessen vele elérni. A lánc alacsony vibrációjú pixelkialakítással készült, mely keskeny bevágást végez és kisebb erőfeszítést kíván meg a láncfűrésztől, mint az általános láncok. Az X-CUT lánc gyártásához használt krómot és acélt finomították és előfeszítették, hogy éles és tartós legyen. Mindez csökkenti a szervizelési időt és az újra feszítés gyakoriságát. A lánc kiváló kenési funkcióval rendelkezik és az optimális hőkezelési kialakítás eredményeként simábban és gyorsabban vág, még optimálisabb szögben, a felhasználótól pedig kevesebb erőfeszítést igényel.

A megfelelő lánc kiválasztása

Ha a legtöbbet akarjuk kihozni a láncfűrészünkből, akkor a megfelelő fűrészlánc kiválasztása nagyon fontos. A lánc kiválasztásánál meg kell fontolni a láncosztást a vastagságot és a hajtószemek számát. Ha mindezek rendben vannak, akkor alapvetően csak arról kell dönteni, hogy melyik tetszik. Annyi korlát azonban van, hogy a lánc feleljen meg a láncfűrésznek. Ha a fűrészre nem alkalmas láncot teszünk fel, nem fog optimális eredményt hozni. Ha odafigyelünk arra, hogy a láncfűrész és a lánc egymással teljesen kompatibilis legyen, akkor a vágóberendezés mindig optimális kihozatalt eredményez.

                           

Tekintse meg néhány termékünket

 • -10%
  Raktáron
  Ingyen visszük

  LÁNCFŰRÉSZ HUSQVARNA 135 MARK II 14"

  Cikkszám: 6160000109
  Raktáron
  74 990Ft
 • -9%
  Raktáron
  Ingyen visszük

  LÁNCFŰRÉSZ HUSQVARNA 120 mark II

  Cikkszám: 6160000087
  Raktáron
  52 900Ft
 • Írjon nekünk!

  Biztonsági kód
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk