napi akciók

Ügyfélszolgálat

+36-76/-506-100

0
Kosár

Fontos szempontok láncfűrész vásárlásakor

Bokrokat szeretne metszeni vagy fákat szeretne kivágni? Új láncfűrész vásárlása esetén a legfontosabb szempont, hogy hogyan fogja használni.

Fontos szempontok láncfűrész vásárlásakor

Teljesítmény és súly

Ha nincs gyakorlata a láncfűrész használatában, tanácsos egy könnyebb változatot választania, mivel azt könnyebb kezelni. A professzionális felhasználók, akik egész nap az erdőben dolgoznak, természetesen szintén nagyra értékelik a kis súlyú láncfűrészt.

Győződjön meg arról is, hogy az új láncfűrész teljesítménye elég nagy legyen a tervezett használathoz. Ha nehéz munkát végez, több energiára, valamint a megfelelő vágóberendezésekre van szüksége.

A rezgések sérülést okozhatnak

A professzionális felhasználók kézsérülési veszélyének csökkentése érdekében fontos, hogy a láncfűrész csekély rezgésű legyen. De ha csak néha használja a láncfűrészt, a csekély rezgés akkor is kényelmesebb használatot biztosít.

Benzin vagy akkumulátor?

Ha hosszú órákon át dolgozik az erdőben, a legjobb választás a benzines láncfűrész, mivel nem kell magával vinnie tartalék akkumulátort. Ha viszont csak kerti munkát végez, az elektromos láncfűrész kitűnő megoldás. Ha két akkumulátora van, akkor az egyiket töltheti, miközben a másikat használja. Az elektromos fűrész használata azért is praktikus és kényelmes, mert kisebb a rezgése és kevésbé zajos. Továbbá nem kell aggódnia a gázok és egyéb kibocsátások miatt.

Biztonság

Természetesen ez az egyik legfontosabb szempont, amit figyelembe kell venni a láncfűrész vásárlásakor. Ügyeljen rá, hogy a fűrész számos jól ellenőrzött biztonsági funkcióval rendelkezzen, hogy csökkentse a személyi sérülés veszélyét. A láncfűrésszel végzett munka során mindig használjon megfelelő védőfelszerelést.

  

 

 

 

Tekintse meg néhány termékünket

 • -10%
  Raktáron
  Ingyen visszük

  LÁNCFŰRÉSZ HUSQVARNA 420EL ELECTRIC

  Cikkszám: 6170000013
  Raktáron
  69 900Ft
 • Raktáron
  Ingyen visszük

  LÁNCFŰRÉSZ HUSQVARNA 372 XPG 20"-71CCM-4,1KW

  Cikkszám: 6160000097
  Raktáron
  307 900Ft
 • -9%
  Raktáron
  Ingyen visszük

  LÁNCFŰRÉSZ HUSQVARNA 120 mark II

  Cikkszám: 6160000087
  Raktáron
  52 900Ft
 • Írjon nekünk!

  Biztonsági kód
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk